Diyarbakır Genesis
Comologgo mesai disi, ister normal ister ani sezaryen olsun, yunus bey kendi geliyor doguma. Ablam gece 12de normal dogum yapti kendi geldi doguma, bende planli sezaryendi yine kendi geldi. Bende ablamda cok memnun Kaldik, simdi ikinci gebeligim nasipse yine kendini tercih ediyorum.
balbebek412 memorilda dimi Yunus bey ? Doğum sonrası çalışan için heyet veriyor mu peki ? Doğum ücreti muayene ücreti vs ne kdr ?
Comologgo evet memorial dicle hastanesinde yunus cavus. Muayene ucreti kurum indirimi ile birlikte 280 tl, dogum ucretini henuz sormadim ama yaklasik 2 ay once telefon ile sormustum 3900 indirimsiz soylediler. Calisanlar icin rapor bittikten sonra muayene ediyor ve gerekli gorurse heyet veriyor.
Merhaba. Bende bati hastanesinde cihan hocaya gidiyorum gayet iyi ilgili bir hoca. 2 hafta once sezaryan dogum ucreti icin görüştüm indirimli 2600 dediler ama bunun icine bebek doğduktan sonra yapilan doktor muayenesi bile dahil değilmiş cok çok sacma geldi. Herhalde sadece kesip cikartma islemi uzerine alıyorlar parayı. Ve sezaryan da bir gün kalınıyor dediler diger gunler ekstra ucretliymis. Genesise de bir kere gittim devlet hastanesu gibiydi muayene olmadan çıktım dogumu dusunemiyorum bile 😬
Gulsah1616 bugün kontrolüm vardı.Dediginiz gibi fiyatlar ocak olmadan zamlanmiş.312 lira verdim muayene ücretine.Doğumu da sormadım.Haftaya direk doguma gideceğim o zaman öğrenirim
Gulsah1616 Allah razı olsun cümlemizle beraber inşallah
esra572 ben burhan hocayı hep sezeryancı diye duydum. eşim memur onun arkadaşları söyledi onların tavsiyesi ile gittik. bana 32 de bebeğin başı iri sezeryan gibi dedi hatta beni ikna etti 😂😂 sonra ben normal olsun dedim beklicem dedim. çatıda engel bişey de çıkmadı şükür bekliyorum. ay bakarsınız aynı gün aynı hastanede doğururuz 🥰