btl56 hadi ya. Peki sezaryen ve normal doğum ne kadar?

momsturk AA ne tesadüf aynı haftadayiz aynı doktorda. Çatı muanesi yapıldı normale engel bir durum yok beklemedeyiz

Sdtcnts

Gulsah1616 bugün kontrolüm vardı.Dediginiz gibi fiyatlar ocak olmadan zamlanmiş.312 lira verdim muayene ücretine.Doğumu da sormadım.Haftaya direk doguma gideceğim o zaman öğrenirim

esra572 ben burhan hocayı hep sezeryancı diye duydum. eşim memur onun arkadaşları söyledi onların tavsiyesi ile gittik. bana 32 de bebeğin başı iri sezeryan gibi dedi hatta beni ikna etti 😂😂 sonra ben normal olsun dedim beklicem dedim. çatıda engel bişey de çıkmadı şükür bekliyorum. ay bakarsınız aynı gün aynı hastanede doğururuz 🥰

Sdtcnts mahmut erdemoglu 2019 senesi sezeryan dogum

Meryyyd

Meryyyd merhaba bende cihan bademkirana gidiyorum ayniyiz brbim sorum su memur indirimi ile mi sezeryan dogum 2600

momsturk benim eşimde egmde canım burda bi çok arkadaşım normal doğum yaptı burhan hocada. Ve doguran arkdslarim gerçekten çok güzel katlandigini anlattı. Sezeryanini inan hiç duymadım estetik dikiş i vs çok güzelmiş

Comologgo Neval hanımdan şuan için memnunum. Ben sezeryan olucam ama henüz fiyatlar hakkında bilgi almadım.. kendisi giriyor doğuma öyle biliyorum ben. Zaten Memorial tercih etme sebebim buydu doktorlar kendi hastalarının doğumuna giriyor. Umarım da yanılmam.

Sdtcnts normali sormadım benim ki sezeryan olacak diye ama sezeryana ocaktan sonra 3000 olacak dedi

esra572 bugün yine aradm canım ben memoriali iki hafta önce zam gelmiş kurum indirimiyle 3550 tl dendi

Bowerde yapacak olan yok sanırım. Sakin ve para tuzağı olmayan bir hastane. Doktorları da çok ilgili. Ben kısmet olursa orada yapacağım.

esra572 yok canım almadım benim o durum karışık. geçen hayatımın şokunu yaşadım. ben banka çalışanıyım özel sektör. eşim devlet memuru. bizim özel sigorta var. tedavi limiti 5 bin lira bu kontroller nst ler ordan düşüyor. neyse benim limit bitti. çünkü nst için 325 tl limitimden düşüyordu. dedim nakit vercem. 35 tl ödedim. şok oldum dedim madem bu kadar uygundu ben neden haftalarca bi dünya para ödedim. doğum ücreti için de 8 bin küsür diyorlar bu yüzden. özel sigorta olduğu için. benim de doğuö limitim 3800 tl civarında özel sigortada. ama akıllandım artık eşime de dedim ödeme zamanı sigortalı gibi düşür bi de kurum indirimi yaparlar özele verilen rakamdan daha düşüğe gelir

esra572 benim de eşim egm de. nst de bir kadınla karşılaştım. o da burhan hocadaymış ilk sezeryanı onunla yapmış sonra kist ameliyatı olmuş. eli çok hızlıdır ve çok rahat geçer sezeryan falan demişti

Sesame21 Merhaba bende gidip fiyat vs sormayı düşünüyordum siz fiyat aldiniz mı ve doktorunuz kim acaba

Ederen Merhaba evet egm indirimi ile öyle dediler ama sadece ameliyat parasi gibi konustu bilgi veren kadın. Dogum anindan sonra olan cocuk dr kontrolü bile ucretliymis gerçekten cok sacma geldi sırf bu yüzden hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum

momsturk aaa inanmiyorum çok yüksek gerçektende biz nstye 19tl ödüyoruz canım emekli sandığından değilmi eşin birde kurum indirimi neden sana bu kadar fiyat düşüyor sigortandan dolayımi. Muane ücreti biz 180 örüyoruz

momsturk birde Kasım ayonda gelmiş amaveridkleri fiyat 6ay geçerli oluyormus benim arkdsm 2700 e dogurdu bizim sorugumuzda 3.045 dediler şimdi birisi EGM indirimli 3.500 oldu yazıyor bu hafta öğreneceğimiz neler var neler yok içinde. Memorialin sitesinde o kadr güzel imkanlar varki SMS yemek kuaför hizmeti ama kimse bilip kullanmıyor