Diyarbakır Genesis
Gulsah1616 bugün kontrolüm vardı.Dediginiz gibi fiyatlar ocak olmadan zamlanmiş.312 lira verdim muayene ücretine.Doğumu da sormadım.Haftaya direk doguma gideceğim o zaman öğrenirim
Gulsah1616 Allah razı olsun cümlemizle beraber inşallah
esra572 ben burhan hocayı hep sezeryancı diye duydum. eşim memur onun arkadaşları söyledi onların tavsiyesi ile gittik. bana 32 de bebeğin başı iri sezeryan gibi dedi hatta beni ikna etti 😂😂 sonra ben normal olsun dedim beklicem dedim. çatıda engel bişey de çıkmadı şükür bekliyorum. ay bakarsınız aynı gün aynı hastanede doğururuz 🥰
Bowerde yapacak olan yok sanırım. Sakin ve para tuzağı olmayan bir hastane. Doktorları da çok ilgili. Ben kısmet olursa orada yapacağım.
Dilarass o zaman zam gelmemiş olması lazım
esra572 yok canım almadım benim o durum karışık. geçen hayatımın şokunu yaşadım. ben banka çalışanıyım özel sektör. eşim devlet memuru. bizim özel sigorta var. tedavi limiti 5 bin lira bu kontroller nst ler ordan düşüyor. neyse benim limit bitti. çünkü nst için 325 tl limitimden düşüyordu. dedim nakit vercem. 35 tl ödedim. şok oldum dedim madem bu kadar uygundu ben neden haftalarca bi dünya para ödedim. doğum ücreti için de 8 bin küsür diyorlar bu yüzden. özel sigorta olduğu için. benim de doğuö limitim 3800 tl civarında özel sigortada. ama akıllandım artık eşime de dedim ödeme zamanı sigortalı gibi düşür bi de kurum indirimi yaparlar özele verilen rakamdan daha düşüğe gelir