Diyarbakır Genesis
esra572 çok teşekkür ederim 😇
Dilarass ocakta gelecek zam demişlerdi geçen hafta aradığımda bana da indirimli 3 bin indirimsiz 3,5 dendi
Dilarass muayene ücretine ne kadar verdiniz 4-5 gün önce?
esra572 mesai dışı normal doğum olursa kendi doktorunuz giriyor yine dmi doğuma
Cylnsms neval hanımdan memnun musunuz ? Doğum ücreti ne kdr ? Mesai dışı doğum gerceklesirse yine kendisi gelip giriyor dmi doğuma
Sdtcnts ben Fatma Hanım’ın hastasiyim doğum seçimi ücreti vs hakkında bilgi almadım . Sadece mesai dışı olursa doğum kendisi girmiyormus deniyor onun için o biraz endişelendirdi beni. Sizin fiyat hakkında bilginiz var mı doğum sürecini konuştunuz mu ? Memoriala gitmeyi düşünüyorum açıkçası yorumlardan sonra. Kafam çok karışık
Sdtcnts sezeryan gününü kendileri belirliyor zaten mesai dışı diye fiyat mi koymuşlar bir de ? Ayyyy 🤦 Memorial a mi gitsek ya biz de . 30 haftalık olduk artık kendi hastaları değildik diye sıkıntı yaratmazlar umarım
Comologgo mesai disi, ister normal ister ani sezaryen olsun, yunus bey kendi geliyor doguma. Ablam gece 12de normal dogum yapti kendi geldi doguma, bende planli sezaryendi yine kendi geldi. Bende ablamda cok memnun Kaldik, simdi ikinci gebeligim nasipse yine kendini tercih ediyorum.