Gulsah1616 acaba bu güncel fiyat mı? Ben Zelal hanımın muayenesine memur indirimiyle 280 TL veriyordum fakat üç gün önce gittiğimde 312.5 olmuştu. Doğum ücreti de önceden 3250 ydi. Şu an ne kadar bilemiyorum ama sanırım Yunus beyle hemen hemen aynı

Esra-2121 hadi ya. ben geçen hafta arayıp sordum indirimsiz 4250 indirimli 3800 civarı dedi. Bende muayeneye indirimle 280 veriyorum. Bu cumartesi randevum var bakalım umarım artmamıştır 🤦‍♀️ Bir ay kaldı doğuma bir ay daha dayansınlar bari 😁

Bende yunus çavuşa gidiyorum çok begeniyorum kardeşim orda çalışıyo başka bi doktorun yanında onun sayesinde indirimden faydalaniyom

Gulsah1616 duyunca bende kısa bir şok geçirdim. Zam olunca doğum ücreti için aradım dönüş yapılacak dendi. Aramalarını bekliyorum

Ben 2 hafta önce gittim 60 tl ödedim

Genelde pahalı ama benim kardeşim sayesinde indirimden faydalaniyom

Esra-2121 bende zelale gidiyrdum ilgisi muaynesi çok iyi cok memnundum ama sezeryan dogum yapacaktim sonra herkes beni uyardi cerrahisi cok kotu sakin zelalde dogum yapma diye uğur değer e gectim onda dogum yaptim simdi tekrar hamileyim ve Yunus beye gidiyrm cok cok memnunum

GamzeBalcDemircan inşallah Yunus hoca doğumda iyidir benim ilk hamileliğim. Kontrolleri çok iyi geçiyor ama doğumla ilgili hiç birşey bilmiyorum. Çevrenizde Yunus hocada doğum yapan var mı ?

GamzeBalcDemircan ya ilk defa duydum, kendisi halamın sezaryenini yapmıştı onun önerisiyle gittim ben de , hatta halam be doğumunu Zelal de diğerini Yunus bey de yapmıştı, ikisi arasında ayrım yapamam iki de çok iyiydi dedi, ben daha rahat ederim diye Zelal hanımı seçtim.

esra572 ben de duydum onu ama doğum ile ilgili nasıldır bilemedim

Gulsah1616 eger artmissa lutfen beni etiketleyip yazar misiniz? Benim de doktorum yunus bey ve bende en son gittiginde indirimle 280 odedim. Merak ettim simdi 🙄 iki hafta sonra gidicem tekrar. Bileyim bari ne kadar artmis ,🤗

Gulsah1616 ben ilk dogumumu yunus beyde yaptim, cok memnun kaldim. Hic bir problem yasamadim allaha sukur. Simdi 2. Gebeligim ve yine yunus beye gidiyorum allah nasip ederse yine onda dogum yapicam.

balbebek412 tabi ki söylerim. Umarım artmaz ya valla herşey artıyor neye yetişeceğimizi şaşırdık 🤦‍♀️

Gulsah1616 sormayin kesinlikle oyle. Evet guzel bir hastane en cok da hijyeb ve doktordan memnun oldugun icin teecih ediyorum ama fiyatlar gercekten cok yuksek.