GamzeBalcDemircan ya ilk defa duydum, kendisi halamın sezaryenini yapmıştı onun önerisiyle gittim ben de , hatta halam be doğumunu Zelal de diğerini Yunus bey de yapmıştı, ikisi arasında ayrım yapamam iki de çok iyiydi dedi, ben daha rahat ederim diye Zelal hanımı seçtim.

esra572 ben de duydum onu ama doğum ile ilgili nasıldır bilemedim

Gulsah1616 eger artmissa lutfen beni etiketleyip yazar misiniz? Benim de doktorum yunus bey ve bende en son gittiginde indirimle 280 odedim. Merak ettim simdi 🙄 iki hafta sonra gidicem tekrar. Bileyim bari ne kadar artmis ,🤗

Gulsah1616 ben ilk dogumumu yunus beyde yaptim, cok memnun kaldim. Hic bir problem yasamadim allaha sukur. Simdi 2. Gebeligim ve yine yunus beye gidiyorum allah nasip ederse yine onda dogum yapicam.

balbebek412 tabi ki söylerim. Umarım artmaz ya valla herşey artıyor neye yetişeceğimizi şaşırdık 🤦‍♀️

Gulsah1616 sormayin kesinlikle oyle. Evet guzel bir hastane en cok da hijyeb ve doktordan memnun oldugun icin teecih ediyorum ama fiyatlar gercekten cok yuksek.

Gulsah1616 benim doktorum da Yunus hoca.Memur indirimiyle 3250 dediler.Fiyatı ne zaman sordunuz siz?

Gulsah1616 okuldan 2 arkadaşım da onda doğum yaptıkları için tavsiye üzerine gidiyorum ben de.Onlar çok memnun kaldılar,inşallah ben de memnun kalırım.Haftaya doğumum var kismetse

esra572 ben de burhan hocaya gidiyorum 30. Haftamdayım acaba doğumla ilgili bilgi verdi mi size normal doğum olduğunda da kendisi mi giriyor?

Tugba86 geçen hafta arayıp sordum. Öğretmen indirimi yüzde 10 ve normalde 4250 doğumun yüzde 10 u ödenmiyor dendi. O da 3800 civarı oluyor. Belki eşim Mardin de öğretmen diye bu oran yapılmıştır. diyarbakırda olsaydı belki yüzde 15 olurdu

Tugba86 çatı muayeneniz 38. De mi yapıldı. Yani doğum şekli o zaman mı konuşuldu ?

Sdtcnts 7 yıl önce 2.doğumumu Genesis’te yapmıştım o zaman bu kadar yoğun değildi ve çok memnun kalmıştım.Gecen sene bir hamilelik yaşadım,onda yine Genesis’i tercih ettim ama o kadar kalabaliktı ki ben muayenedeyken başka hasta ile ilgileniyordu dr.Gerekli muayenemin yapılmadığını bebeğimi kaybedince anladım.Bir de sacma sapan teselli edip yolladılar.Bu hamileliğimde bu yüzden memorial’ı tercih ettim.Yunus hocadan memnunum.Parasını biraz daha fazla vermeye razıyım

Gulsah1616 ben de Siverek’ten geliyorum.Ben 3 hafta önce muhasebe bölümünden bizzat hesaplattım.memur-sen indirimiyle beraber bana da 3250 dediler.Zamlar yeni mi geldi acaba?

Gulsah1616 benim bu 3.sezaryen olduğu için 38.haftada ameliyat günü veriyorlar.Şu an 37.haftadayım.yarın son kontrolüm var.Günü kesinleştireceğiz nasipse

esra572 ay gerçekten mi . Ben de artık yapmak istemiyorum Genesis te