yazelinannesi çok iyi etmedik mi ama 😁
Bimmm😁
busrabusra22 bende anane babane çoktu ama aldım
Hayal_et07 😂😂😂 ben cesaret edip o savaşa giremiyorum
Civcivim000 evet gercekten cok kötü eksik bitmiyor herşey pahalı nasıl yetişcez Allah yardımcımız olsun
Eymen72 tam tersi olmasin, mavi anakucaklari 59tlydi markaya gore baktim picca..bsiey marka oyun halisi 149 yaziyodu
- Düzenlendi
Kizlarrr sincan merkezdeki bimde hersey duruyor bilginiz olsunn ana kucagi 2 tane kuvet 3 tane masrapa falan hic biseye el sürülmemis ben ihtiyacim tek corapti gittim onu aldim muslinler battaniye falan kimse el sürmemiş
viildaaannn tesekkur ederim beni de çok mutlu etti insallah bizim de hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarımız olur 4 kez kaybedince hasretiz 🌸❤️
viildaaannn valla küvet aldik emzik aldik🤗
viildaaannn evet yaaaa bide bim kalabalık vs değildi kimsecikler yoktu bi kaç hamile bayan vardı hepimiz gayet sakin kibar kibar bakıyorduk 😂😂 birbirimizle sohbet ediyorduk elimden kay git düş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@viildaaannn
ben herseyden alabildim eşim jandarma olduğu için formayla gitti kadının biri 3 küvet almış eşim de.birini bana ver demiş 🤣🤣sabah herseyi alıp gelmiş süpriz yaptı özellikle aktivite minderinden alın bayıldım ben 🥰🥰
viildaaannn her şey çok güzeldi ya ben bazılarını önceden aldığım halde zor tuttum kendimi daha da almamak için. İnsan çok kötü kaptırıyor kendini ya🤗
viildaaannn amin🤲
alparslanannesii1661 muslin alaydiniz keşke çok güzel bayıldım ben.
llFatma biz kumas isi yapıyoruz canim çeyiz dukkanimiz var esimde terzi bunlari kendimiz toptancidan aldık 🥰
viildaaannn bende aldım da daha kurmadım çok tatlı görünüyor😍
alparslanannesii1661 çok iyiymiş 😁
kubrapaltc Ah o teyzeler savasa girer gibi geliyolar 🤣 bir kere bende katlanabilir kova geldigi zaman sabah erkenden gitmistim, bi baktm teyzeler siralanmis, hic mi uyumadiniz diyesim geldi. Kapi acilir acilmaz oyle bir girisleri var ki 😅😅 o teyzelerin onune gecebilene helal olsun yani 😅😅 katlanabilir kovayida alamadim tabi ki 😟 😅