Kizlarrr sincan merkezdeki bimde hersey duruyor bilginiz olsunn ana kucagi 2 tane kuvet 3 tane masrapa falan hic biseye el sürülmemis ben ihtiyacim tek corapti gittim onu aldim muslinler battaniye falan kimse el sürmemiş

viildaaannn tesekkur ederim beni de çok mutlu etti insallah bizim de hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarımız olur 4 kez kaybedince hasretiz 🌸❤️

viildaaannn evet yaaaa bide bim kalabalık vs değildi kimsecikler yoktu bi kaç hamile bayan vardı hepimiz gayet sakin kibar kibar bakıyorduk 😂😂 birbirimizle sohbet ediyorduk elimden kay git düş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@viildaaannn
      ben herseyden alabildim eşim jandarma olduğu için formayla gitti kadının biri 3 küvet almış eşim de.birini bana ver demiş 🤣🤣sabah herseyi alıp gelmiş süpriz yaptı özellikle aktivite minderinden alın bayıldım ben 🥰🥰

viildaaannn her şey çok güzeldi ya ben bazılarını önceden aldığım halde zor tuttum kendimi daha da almamak için. İnsan çok kötü kaptırıyor kendini ya🤗

Ozlem2904 Yok canım resim yükleyemedim bı turlu ama şimdi sayfasına baktım. Ana kucağı 150. Oyun halisi 60

kubrapaltc Ah o teyzeler savasa girer gibi geliyolar 🤣 bir kere bende katlanabilir kova geldigi zaman sabah erkenden gitmistim, bi baktm teyzeler siralanmis, hic mi uyumadiniz diyesim geldi. Kapi acilir acilmaz oyle bir girisleri var ki 😅😅 o teyzelerin onune gecebilene helal olsun yani 😅😅 katlanabilir kovayida alamadim tabi ki 😟 😅