Minnosannesi38 Oyun halisi kalmamis alamadım 6 bim e gittim hiç birinde de kalmamış kadın gözümün önünde aldı yaaaaa
Ozlem2904 2tane 2li uzun kol zibin, sekilli lokomatif oyuncak, orgu patik, biberon fircasi, corap kalin, mavi bulut battaniye aldim🙆♀️🙆♀️ biri tarak diye yazmisti sirf tarak icin gtmistim ama kalmamis sanirim 🙁
Sineemiis Minikkelebek2022_38 fiyat performans ürünü bence e bebekteki kadar kaliteli degil ama 60 liraya değer yanı zaten 2-3 ay anca yatar ilgisini ceker renkleri falan güzel oyuncaklarının içleri sesli naylon hışırtısı gibi bebeklerin ilgisini ceker 🥰
Ozlem2904 Eymen72 tam tersi olmasin, mavi anakucaklari 59tlydi markaya gore baktim picca..bsiey marka oyun halisi 149 yaziyodu
Umudayolculuk36 Byztrkravc alabildin mi valla eşim almış battaniye çok güzel bir tane daha mı alsak acana
Emineyildirim06- 7 li bakim seti aldim internettekiyle yari yariyaydi fiyati, biberon temizleme fircasi, bebek sepeti ve şapka aldım 😅 hic eksik kalmadi diyorum sonra yine dayanamiyorum ya 27 haftaliktan herkese selam 🥰
Calisananne25 Umudayolculuk36 ya ne bileyim bana tüylü tüylü geldi bir de renk ve desen beğenemedim😁 ama ben çok zor beğenirim rengine desenine çok bakarım o yüzden yani sorun bende 😁 güle güle kullanın inşallah 🥰
Civcivim000 viildaaannn bu arada azmettim tekrar evden çıkıp başka bime gittim oyun halısı için vardı 4 5 tane aldım geri bıraktım bi arkadaşım yazdı doktoru piyano gibi olanlardan al demiş düğmeye basıp ses çıkaranlardan baktım e bebekte var o tarz bişey az daha koyup ondan alırım madem dedim doktor tavsiyesi öyleyse diye yoksa almıştım onu da işin kötüsü onu bıraktım girmişken bikaç eksik aldım 100 lira bırakıp çıktım adamakıllı bişey yok içinde ne olacak bu ekonominin hali bilmiyorum
viildaaannn Civcivim000 evet gercekten cok kötü eksik bitmiyor herşey pahalı nasıl yetişcez Allah yardımcımız olsun
Sineemiis viildaaannn tesekkur ederim beni de çok mutlu etti insallah bizim de hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarımız olur 4 kez kaybedince hasretiz 🌸❤️
Beyzannns viildaaannn evet yaaaa bide bim kalabalık vs değildi kimsecikler yoktu bi kaç hamile bayan vardı hepimiz gayet sakin kibar kibar bakıyorduk 😂😂 birbirimizle sohbet ediyorduk elimden kay git düş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️