ArelinAnnesi01 Bizimkileri sağ olsun anneannemiz aldı 🤲🏻❣️ şuan elimde değil ama Kasım sonu elimizde inşallah 🥰 Aralık’ta da nasipse içinde olacağız 🤲🏻❣️
Cylnsms Minik_Kalbim_ve1Annesi Ana kucağını ben de aldım da kurulumunu henüz yapmadım. Sizce iyi bir şey mi ne dersiniz ?😌
Alini Cylnsms güzel ben beğendim kurulumunu ters yaptığımız için önce olayı çözememiştik sonradan anladık
Minik_Kalbim_ve1Annesi Cylnsms Bence iyi birşey ben çok beğendim doğrusu böyle beklemiyordum gerçekten güzel kumaşı falan kurulumunu yapınca görürsün kuzum sende beğenirsin umarım🤗
Sibelcnbz Cylnsms ben aldım eşime kurdurdum eksik birşey çıkmasın diyeds bakmak istedim bence çok kullanışlı fiyatına göre ben beğendim açıkcası
Minnosanne06 Cylnsms ben de aldım ve gelir gelmez kurdum çok tatlı birşey resmini de paylaşırım isteyene
Hafizehafdjd alparslanannesii1661 fotoğrafı var mi acaba bende diktirmeyi düşünüyorum çünkü örnek olması için atabilirmisin acaba
Kaderyerrr viildaaannn kayınvalidem almış henüz getirmedi 😅 BİM’in ürünlerinden mama sandalyesi, bakım seti , biberon temizleme fırçası , ana kucağından faydalandık bakalım nasıl çıkıcak 😀
NURY Merve_boylu Ne güzel şeyler almışsınız öyle güle güle kullanın müzikli oyuncak fiyatı neydi acaba
CansuDefne07 https://resimyukle.io/r/u3Lwc9gzrG bende bunları kaptım. Nevresim takımı almak için gitmiştim aslında ama istediğim yoktu gelmedi dediler. mavilisini de ben beğenmedim.
3Aysenur33 Müslin, nevresim takımı, havlu çorap ve pamuk battaniye aldım hepsini yıkadım çok güzel. Mama sandalyesini kurmadık umarım güzeldir. 🙈