Merveselimmm66 Bende konuştuğumda aynısını desiler daha bi rahatladım diyebilirim. İlk haftalarda yapılması gereken bir ameliyat dedi. Başka ameliyata gerek yok dedi. Hemencecik iyileşiyorlarmış zaten gelişim çağında oldukları için. Doğumdan sonra tekrar bebeği ultrasona alıp kalbine bakacaklar ondan sonra ameliyat için birşey diyeceklermiş
Bebekte Büyük arter transpozisyonu
Cansurts sagolasın 💞
Cansurts nasılsın canm durumlar nasıl
Merveselimmm66 İyi olmaya çalışıyoruz canım doğum yaklaştıkça stres çoğalıyor ama sonu iyi bitecek inşallah 7 haftamız kaldı bakalım neler olacak hiç bilmiyoruz. Bu durum daha çok geriyor insanı.
Cansurts demi ya bende sana yazmak istiyorum hep naptı acaba bebegi nasıl gibisinden çekiniyorum aynı süreç ya insan merak ediyo
Merveselimmm66 Yazabilirsin canım her zaman. Doğumdan sonra da olsa cevap veririm süreci anlatmak için belki aynı kaderi yaşayan diğer annelere umut olmak amacıyla ☺️
Zorlu süreç protein kaçağı yüksek tansiyon erken doğum korkusu yani herşeyi bir arada yaşıyoruz desem yeridir
Cansurts bende de şeker falan derken bide doktorum normal dogum önerdi nasıl olacak bilmiyorum 😶
fuunda_3 demi belki girer bu posta biri okur bakalım biz 34 olduk az kaldı
- Düzenlendi
Merveselimmm66 Hangisi sizin için en sağlıklıysa o olsun canım hiç canını sıkma inşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Cansurts Amin cnm inşallah
- Düzenlendi
Merveselimmm66 sizde de mi aynı rahatsizlik saptandı geçmiş olsun insallah güzelce atlatır ameliyatı