Merveselimmm66 Yok canım açıklık dediğim şu her bebekte olan bir açıklıkmış doğduktan 2 gün sonra kapanan bir açıklıkmış bebeğimi o açıklıktan ameliyat edecekler o yüzden açık tutmaya çalışacaklar canım

Cansurts anladım canm ben pek Dr anlamıyorum yabancı doktorlar eşimin bana anlattığı kadarıyla amaliyatı biliyorum takip edip araştırıyorum kusura bakmayın sürekli yazıyorum

Cansurts sagolasın Allah razı olsun cnm bnm bizim doktorlar dogar dogmaz amaliyat dedi sık yaptığımız Bi amaliyat falan dedi

Merveselimmm66 Bende konuştuğumda aynısını desiler daha bi rahatladım diyebilirim. İlk haftalarda yapılması gereken bir ameliyat dedi. Başka ameliyata gerek yok dedi. Hemencecik iyileşiyorlarmış zaten gelişim çağında oldukları için. Doğumdan sonra tekrar bebeği ultrasona alıp kalbine bakacaklar ondan sonra ameliyat için birşey diyeceklermiş

23 gün sonra

Cansurts Rabbim inşallah bebeğinizin şifasını verir o ameliyattan da sağlıklı bi şekilde cikar umarım benim bebegimde de vardi bu sorun ama erken doğdu anjiyo yapildi sonra ameliyat dediler ordan çıkamadı yavrum rabbim kimseye yaşatmasın inşallah yaşayanların da şifasını versin dilerim

fuunda_3 Şuan 31+0 olduk hiç bir sorunumuz yok şükür 37. Haftada sezaryen dediler beklemedeyiz canım. Doğumdan sonra kalbine bakacaklar duruma göre ya o gün yada 1 hafta içinde ameliyat bakalım ne diyecekler

Cansurts insallah hemen atlatır küçük melek dualarım onunla ❤ bolca güç diliyorum sizlere de 🤲🤍 inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

fuunda_3 şu an 10 aylık. 2 kapakçığında yetmezlik var fakat takip ediliyor. İlaç kullanmıyor. Onun dışında gelişimi normal çok şükür🙏🏼

Merveselimmm66 İyi olmaya çalışıyoruz canım doğum yaklaştıkça stres çoğalıyor ama sonu iyi bitecek inşallah 7 haftamız kaldı bakalım neler olacak hiç bilmiyoruz. Bu durum daha çok geriyor insanı.

Cansurts demi ya bende sana yazmak istiyorum hep naptı acaba bebegi nasıl gibisinden çekiniyorum aynı süreç ya insan merak ediyo