Cansurts kalbinde açıklıkda mı var cnm
Bebekte Büyük arter transpozisyonu
Cansurts ben mecburen kalkıyorum Bi oglum daha var onunla ilgileniyorum
Merveselimmm66 Yok canım açıklık dediğim şu her bebekte olan bir açıklıkmış doğduktan 2 gün sonra kapanan bir açıklıkmış bebeğimi o açıklıktan ameliyat edecekler o yüzden açık tutmaya çalışacaklar canım
Merveselimmm66 Doğru diyorsun canım çok zor tabi seni için. Yine de dikkatli davran sen yine de
Cansurts anladım canm ben pek Dr anlamıyorum yabancı doktorlar eşimin bana anlattığı kadarıyla amaliyatı biliyorum takip edip araştırıyorum kusura bakmayın sürekli yazıyorum
Merveselimmm66 Olur mu öyle şey tabiki de yazabilirsin her zaman. Yardımcı olabileceğim ne varsa
Cansurts sagolasın Allah razı olsun cnm bnm bizim doktorlar dogar dogmaz amaliyat dedi sık yaptığımız Bi amaliyat falan dedi
Merveselimmm66 Bende konuştuğumda aynısını desiler daha bi rahatladım diyebilirim. İlk haftalarda yapılması gereken bir ameliyat dedi. Başka ameliyata gerek yok dedi. Hemencecik iyileşiyorlarmış zaten gelişim çağında oldukları için. Doğumdan sonra tekrar bebeği ultrasona alıp kalbine bakacaklar ondan sonra ameliyat için birşey diyeceklermiş
Cansurts sagolasın 💞
Cansurts nasılsın canm durumlar nasıl
Merveselimmm66 İyi olmaya çalışıyoruz canım doğum yaklaştıkça stres çoğalıyor ama sonu iyi bitecek inşallah 7 haftamız kaldı bakalım neler olacak hiç bilmiyoruz. Bu durum daha çok geriyor insanı.
Cansurts demi ya bende sana yazmak istiyorum hep naptı acaba bebegi nasıl gibisinden çekiniyorum aynı süreç ya insan merak ediyo