Bebekte Büyük arter transpozisyonu
İnsan çok korkuyo elim hep yüreğimde benm
Cansurts geçmiş olsun
Benim bebeğimde tga lı idi. Detaylı da fark edilmişti. Ankara başkentte doğum yaptım ve orada 11 günlük iken ameliyat oldu. Şuan 9 aylık. Sağlığı yerinde. Çok zor bir süreç. İnsan güzel şeyler duymak istiyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum seve seve.
Cansurts evet taburculuktan 1 ay sonra ve 3 ay sonra kontrolümüz oldu. Son kontrolden 1 yıl sonra gelebilirsiniz artık dediler.
Şuan 2 kapağında yetmezlik var fakat 1. Derece olduğundan müdahale edilmesi gerekmedi. İlaç kullanmıyor.
Allah kolaylık versin size de. Tez zamanda şifa versin bebeğinize. Bol bol süt sağıp götürün. Makineniz yoksa edinin mutlaka.
Cansurts estafurullah. Kızım doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma alındı 10 gün orada kaldı. 11. Gün ameliyat oldu ve kalp damar cerrahi yoğun bakıma alındı. 7 gün yoğun bakımda kaldı. 3 gün de serviste kaldık. Ben sadece serviste iken yanında kalabildim. Yenidoğandayken 2 günde bir kez görüyorduk. Kalp damar yoğun bakımda hergün 1 kez görüyorduk 5 dk kadar. Ben sezeryandan sonra 2 gün kalıp taburcu oldum. Başka şehirden geldiğimizden apart kiralamıştık hastaneye yakın oradan ne zaman çağırırlarsa gittik. Ben sütü hep sanki yanımdaymış gibi 2-3 saatte bir sağdım gece de dahil. Eşim toplu halde götürüyordu. Onlar biberonla besliyorlardı.
Fstkcshp Zor günlerden geçirmişsiniz gerçekten.
Sezaryenden hemen sonra ameliyata alınacak sanırım doktor kalbindeki açıklığa bakarak duruma göre 2 gün sonrada alabiliriz dedi. Çok korkuyoruz gerçekten o süreç nasıl olacak her gün görebilecekmiyiz korkusu gerçekten bazen çok yoruyor. Çok teşekkür ederim canım
Cansurts önce kardiyoloji değerlendiriyor. Ekosu yapılıyor. Benim kızımda ek olarak asd ve vsd de vardı. Bu nedenle Anjiyo yapılmadı ve genel durumu iyiydi ameliyata kadar. Ama eğer bu saydıklarım yoksa ilk gün Anjiyo yapıp daha kısa sürede de ameliyata alıyorlar. Doğumdan sonra gidişat ve plan belli olacaktır. Zor günlerdi gerçekten. Yaşayan bilir. Loğusalık zaten zor bir dönemmiş. Bir de böyle şeyler yaşamak daha da zorlaştırdı. Her gün acaba telefon çalar mı, ya kötü birşey olursa diye düşünmek… Daha yeni yeni atlatıyorum bazı şeyleri. Ama çok şükür hayatta ve bizimle. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Doğum hikayemi de yazmıştım bizim gibilere umut olsun diye. Ona da bakın. İnşallah sağlıkla yuvanıza dönün. Bebekler mucize gibi, önce Allah’a emanetler sonra da doktorlara.
Cansurts cnm nasılsın ne durumda bebeğin kaç haftalık oldun
Fstkcshp kusura bakmayın bişey sorabilirmiyim kaç kg dogum yaptınız amaliyatı kaldırması için dogum kilosunun Bi önemi varmı
Merveselimmm66 merhaba
3250 gr idi doğum kilosu. 3kg un üstü olsun diye söylüyorlar. Olabildiğince normal zamanda ve kilosu 3 kg üstünde olmalı demişlerdi bize.
Fstkcshp inşallah bizde güzelce atlatırız çok korkuyorum hep her an bişey olacak elim yüreğimde ya erken gelirse die
Merveselimmm66 Allah korusun. Ben de öyle hep korkardım ya erken gelmek isterse diye. Çok şükür zamanında geldi. İnşallah sizin de öyle olacak. Siz normal bir gebelik geçiriyormuş gibi düşünün hep. Zor ama yapacak başka birşeyimiz yok.