Fstkcshp Amin canım çok sağol. Kusura bakma biraz fazla meraklıyız ister istemez hastanede kaç gün kaldı. Siz de kaldınız mı biz özel oda tutup yanında olalım istedik.
Ve ilk günden itibaren süt götürsünüz mü acaba ?

Cansurts estafurullah. Kızım doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma alındı 10 gün orada kaldı. 11. Gün ameliyat oldu ve kalp damar cerrahi yoğun bakıma alındı. 7 gün yoğun bakımda kaldı. 3 gün de serviste kaldık. Ben sadece serviste iken yanında kalabildim. Yenidoğandayken 2 günde bir kez görüyorduk. Kalp damar yoğun bakımda hergün 1 kez görüyorduk 5 dk kadar. Ben sezeryandan sonra 2 gün kalıp taburcu oldum. Başka şehirden geldiğimizden apart kiralamıştık hastaneye yakın oradan ne zaman çağırırlarsa gittik. Ben sütü hep sanki yanımdaymış gibi 2-3 saatte bir sağdım gece de dahil. Eşim toplu halde götürüyordu. Onlar biberonla besliyorlardı.

Fstkcshp Zor günlerden geçirmişsiniz gerçekten.
      Sezaryenden hemen sonra ameliyata alınacak sanırım doktor kalbindeki açıklığa bakarak duruma göre 2 gün sonrada alabiliriz dedi. Çok korkuyoruz gerçekten o süreç nasıl olacak her gün görebilecekmiyiz korkusu gerçekten bazen çok yoruyor. Çok teşekkür ederim canım

Cansurts önce kardiyoloji değerlendiriyor. Ekosu yapılıyor. Benim kızımda ek olarak asd ve vsd de vardı. Bu nedenle Anjiyo yapılmadı ve genel durumu iyiydi ameliyata kadar. Ama eğer bu saydıklarım yoksa ilk gün Anjiyo yapıp daha kısa sürede de ameliyata alıyorlar. Doğumdan sonra gidişat ve plan belli olacaktır. Zor günlerdi gerçekten. Yaşayan bilir. Loğusalık zaten zor bir dönemmiş. Bir de böyle şeyler yaşamak daha da zorlaştırdı. Her gün acaba telefon çalar mı, ya kötü birşey olursa diye düşünmek… Daha yeni yeni atlatıyorum bazı şeyleri. Ama çok şükür hayatta ve bizimle. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Doğum hikayemi de yazmıştım bizim gibilere umut olsun diye. Ona da bakın. İnşallah sağlıkla yuvanıza dönün. Bebekler mucize gibi, önce Allah’a emanetler sonra da doktorlara.

Fstkcshp Çok şükür başka bir sorunumuz yok. Doktorumuz ne derse onu yapıyoruz. Gerçekten çok zor umarım en kısa sürede tamamen atlatmış olursunuz. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın. Bizi neler bekliyor bakalım umarım biran önce geçer.

Cansurts inşallah güzel bir süreç geçirirsiniz 🙏🏼 Kuzucuk çok güçlü annesi. Siz de güçlüsünüz ki gebeliğinizi devam ettirme kararı vermişsiniz. Elinizden geleni yapmışsınız. Bundan sonrası Allah’ın takdiri. Güzel bebeğinizle iyi haberlerinizi de yazmak nasip olur inşallah 🙏🏼

Fstkcshp İnşallah canımm inşallah. İçimizi rahatlattın gerçekten böyle zamanda insan dertleşecek birini arıyor çok teşekkür ederim tekrardan 🥰

10 gün sonra

Fstkcshp kusura bakmayın bişey sorabilirmiyim kaç kg dogum yaptınız amaliyatı kaldırması için dogum kilosunun Bi önemi varmı

Merveselimmm66 merhaba
                3250 gr idi doğum kilosu. 3kg un üstü olsun diye söylüyorlar. Olabildiğince normal zamanda ve kilosu 3 kg üstünde olmalı demişlerdi bize.

Merveselimmm66 Allah korusun. Ben de öyle hep korkardım ya erken gelmek isterse diye. Çok şükür zamanında geldi. İnşallah sizin de öyle olacak. Siz normal bir gebelik geçiriyormuş gibi düşünün hep. Zor ama yapacak başka birşeyimiz yok.

Merveselimmm66 27+5 olduk canım şuanlık protein kaçağı dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür 🙏🏻 dün kontrolden geldik herşey gayet iyi. Doktorum dün bebek doğduğunda da ameliyat olabilir kalbindeki açıklığa göre 1 hafta içinde de olabilir dedi. İlaç verilecekmiş kalbindeki açıklık kapanmasın diye ne kadar geç ameliyat olursa o kadar iyi dedi bekliyoruz kuzum

Merveselimmm66 Yok canım açıklık dediğim şu her bebekte olan bir açıklıkmış doğduktan 2 gün sonra kapanan bir açıklıkmış bebeğimi o açıklıktan ameliyat edecekler o yüzden açık tutmaya çalışacaklar canım

Cansurts anladım canm ben pek Dr anlamıyorum yabancı doktorlar eşimin bana anlattığı kadarıyla amaliyatı biliyorum takip edip araştırıyorum kusura bakmayın sürekli yazıyorum