berhas_6 ayvayi haftalardir söylüyorum eşime. Türk marketine git al tuzlayip yiyelim diye. Şimdi görünce hemen bakasim geldi.

Deletedmom93284 nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama online trendyol marketten falan bakabilirsiniz mopaştan aldım bende 20 dakikada geldi yarın alıp afiyetle yiyin inşaAllah🤲🏻

Civcivinannesiii daha dün pazardan aldim yarin kesinlikle tuzla denicem aşırı merak ettim bende greyfurtu tuzla bayılıyorum dehşet güzel greyfurt seversej sende o zari ayir arasina tuz dök oyle ye

berhas_6 cekiyorrr allahtan bahcede dolu ayva var her istedigimde dalindan koparttiriyorum valla 😃😃 birde ayva bebeklere gamze yapiyormus diyorlar ilk kizimda cok yemistim gercekten iki yanaginda var gamze simdi 2. Hamileyim bakalim bundada olcakmi 😍😍

berhas_6 eşim dün gece 11de getirden söyledi, şekerim oldugu için o saatte yememem gerek ama canım çok çekmişti azıcık yedim😂

berhas_6 ya ayvayı nasıl yiyorsunuz benim de canım çok istiyor ama çok sert bi tavsiyeniz var mı :))

berhas_6 ayy ayva ben hamileyken çok yedim ya mide bulantısına çok iyi oluyordu tavsiye ederim 🤗

Seross10 sizin mide iyi herhalde 😂😂😂 valla değişik değişik tatlar cikariyonuz hee 😂😂