Civcivinannesiii berhas_6 tam yerken gormem ahahahah eksi eksi bide tuzluyorum cok iyi gidiyo😂 Ama benm canim herseyi istiyo yaa tatli haric
Deletedmom93284 berhas_6 inanmazsınız eşimi gönderdim adam saat 9:50 de evden çıktı az önce geldi sonuç açık market bulamamış :( yarına kaldı benim ayva
Halime0638 Civcivinannesiii tuz mu 😂😂 hic denemedim ayva ile tuz 😀😀 hamilelik den mi tuzlu yiyorsun yoksa oncedej de tadı öyle mi guzel geliyordu
Deletedmom93284 yigitegenin_annesi 😂😁 sende gönder kocanı arasın bulamasın eve dönsün 😂😅 kocam geldi yüzünde bi mahçubiyet yazık ya garibim
yigitegenin_annesi Deletedmom93284 😂😂en azından seninki kalkıp gitmiş benım ki kalkıp gitmez😂ekmeksiz kalsak bu gecede gitmez😂gündüz olsa alır gelir
Dmlkdr Deletedmom93284 nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama online trendyol marketten falan bakabilirsiniz mopaştan aldım bende 20 dakikada geldi yarın alıp afiyetle yiyin inşaAllah🤲🏻
Deletedmom93284 yigitegenin_annesi ooo baya üşengeçmiş😂 erkeklerin genetiğinde bol bol üşengeçlik bol bol sinir çok az sabır var heralde 🤣
erdem_agah berhas_6 ayvayi haftalardir söylüyorum eşime. Türk marketine git al tuzlayip yiyelim diye. Şimdi görünce hemen bakasim geldi.
Civcivinannesiii Halime0638 ben hep ayvayi tuzlayim yerim sanada tavsiye ederim tadi bi baska oluyo😂😂