berhas_6 evet evet 🥰
Ayvaa
yigitegenin_annesi 😂😁 sende gönder kocanı arasın bulamasın eve dönsün 😂😅 kocam geldi yüzünde bi mahçubiyet yazık ya garibim
berhas_6 2 haftadır dolabı bekliyo belki yerim diye aldım duruyo 😂
Deletedmom93284 😂😂en azından seninki kalkıp gitmiş benım ki kalkıp gitmez😂ekmeksiz kalsak bu gecede gitmez😂gündüz olsa alır gelir
yigitegenin_annesi ooo baya üşengeçmiş😂 erkeklerin genetiğinde bol bol üşengeçlik bol bol sinir çok az sabır var heralde 🤣
berhas_6 ayvayi haftalardir söylüyorum eşime. Türk marketine git al tuzlayip yiyelim diye. Şimdi görünce hemen bakasim geldi.
Deletedmom93284 nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama online trendyol marketten falan bakabilirsiniz mopaştan aldım bende 20 dakikada geldi yarın alıp afiyetle yiyin inşaAllah🤲🏻
Dmlkdr ankarada oturuyorum 😊 teşekkür ederim yarın alırım inşallah 🥰
Civcivinannesiii tuz mu 😂😂 hic denemedim ayva ile tuz 😀😀 hamilelik den mi tuzlu yiyorsun yoksa oncedej de tadı öyle mi guzel geliyordu
Halime0638 ben hep ayvayi tuzlayim yerim sanada tavsiye ederim tadi bi baska oluyo😂😂
Civcivinannesiii daha dün pazardan aldim yarin kesinlikle tuzla denicem aşırı merak ettim bende greyfurtu tuzla bayılıyorum dehşet güzel greyfurt seversej sende o zari ayir arasina tuz dök oyle ye
Halime0638 hic sevmem greyfurt😂
Ayvanin kabugunu soy her yerini tuzla ayy sabah sabah agzim sulandi kiiz🤤🤤
berhas_6 cekiyorrr allahtan bahcede dolu ayva var her istedigimde dalindan koparttiriyorum valla 😃😃 birde ayva bebeklere gamze yapiyormus diyorlar ilk kizimda cok yemistim gercekten iki yanaginda var gamze simdi 2. Hamileyim bakalim bundada olcakmi 😍😍
Civcivinannesiii Allah’ım yaaa 😂😂😂😂
Civcivinannesiii Allah’ım yaaa 😂😂😂😂
Halime0638 limon ve tuzlu çok güzel oluyor ayva yemek 😀😀
Seross10 al benim gibi biri daha😀😀😁
Civcivinannesiii kız baya iyi ama 😀😀 en kısa zamanda almalıyım ayva