Glrsfa
Kerim Yıldız a gidiyorum çok ilgi bir doktor detayına kadar herşeyi inceleyip söylüyor özel muayene si var
Bide özel olarak onur Karabulut var çok iyi diyorlar herkes tanıdıklarım vs de
Ama ben devlette düşünüyorum doğumu Meryem Dilara Yetimoğlunda oda çok iyi ilgili güler yüzlü sadece özelde ki kadar ilgilenemiyor çünkü çok yoğun çok hasta var o yüzden onlarada hak veriyorum 🍂
Hem devlete hem özele gidiyorum muayeneye özelde ki ultrosonlar daha net görebiliyorum içim rahatlıyor o yüzden onada gidiyorum 🌸🌸

Konya selçukludayım meram da başaranlar klinikte mustafa başarana gidiyorum muayene+2.kontrol 350 tl ikili teste 100 tl verdim.

Grey bende gölcük medara gidiyorum 165 değil mi muayene yani ben öyle veriyorum.. doğumuna daha varsa emin ol o ücret kat kat artar

• Grey bunu yanıtladı.

Ftmsgr
      Kayseri Hüma hastanesi gidiyorum .
      140 muayene ücreti
      3000 sezaryen yada normal doğum ücreti.. ama doktoruna göre değişiyormuş fiyatlar
      Ortalama bu şekilde

Ftmsgr İzmir Özel Su Hospitale gidiyorum 165 muayene ücreti 100 2li tarama testi 300 detaylı ultrason 4000 sezaryen doğum 4300 epiduralli normal doğum henüz nst başlamadık fiyatını bilmiyorum benim doktorum tüm testlerimi sağlık ocağında yaptırttı şeker yükleme kan idrar falan onlarıda ücretsiz çıkarıyoruz aradan

Gmz_6334 aaaa hiç duymadım 150 tl. Zamdan önce 165 idi arzu kublay a gidiyorum ben. Aman ya valla hastaneler çok fena olmş

ruzgarsmommm bende izmirdeki medicana gidiyorum 215tl di 315tl bu hafta zam olmuş. Doğum sekli farketmeden 8.500tl sabitlenmişler. Axa tamamlayici sigortam olduğu için ödeme yapmayacağım. Sigortayada 1.500tl ödeme yapmış oldum. Ama oda süsleme 2.500tl foto cekimi 2.500tl video cekimi 2.000tl fiyat verdiler hastanenin anlaştığı firma dışında kimse ile anlaşma olamiyor. Sizde de oyle mi?

Ftmsgr özel sancaktepe bölge hastanesi muayene ücreti 170 tl normal doğum 2500 civarı sezaryen 4000 e kadar çıkıyor işlemlere göre doğuma yakın yine soracağım.

Samsun da hangi hastaneye gidiyorsunuz? Hangi doktor ve doğum ücreti nedir

Ftmsgr vallaha sudan ucuz demeleri bu olsa gerek ben Kıbrıs’tayım muayene ücreti 260 tl doğumda Belli degil ne kadar dıcekler🤦🏻‍♀️

Konya Medicana ya gidiyorum muayene ücreti 250 ve tahliller hariç 🤦🏼‍♀️