Diyarbakır fiyatlarını bilen var mıdır 🤭 Burda da böyle uçuk mu ya
Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretleriniz Nedir?😊
Ftmsgr evet sizin baya uygunmuş ben İzmir’de oturuyorum burda memnum kalmadım Manisa’ya gidiyorum şuan 3000 kusur normal doğum sezeryanı söylemedi şuan için doktorum ama İstanbul’un bu kadar uygun olmasına şaşırdım
Bu fiyatlar çok uygun ya İstanbul baya ucuzmuş. Biz Ankara Medicana ya gidiyoruz ilk gittik muayene 440tl dedi tahlil vs verince 1000tl yi geçti dedik böyle olmayacak doğum paketi aldık onu da sigortacı aracılıği ile alınca daha uygun oluyordu ona rağmen 9000₺ ye geldi. Öyle 100 150 ₺ ye muayene bedava resmen
Comologgo Ben az once memorial giris sordum 315 tl dedi dogum ucreti ile ilgili gun icinde size geri donus yapılacaktır dedi.
Sevo1bilge Gönül Erkan dr
elifinilki27 Pendik şifa hastanesi muayene 110 tl nts 30 tl. Normal doğum 1750 sezeryan 2800. Ayrıca da çok ilgililer
Afide__ rica ederim canım 😊
Afide__ amin Allah razı olsun cumlemizin inşaAllah 🙏❤
Mutlupanda33 normal dogummu 2700 bende oraya gidiyorumda dogum ücretinin ne kadar oldugunu bilmiyorum
_bus ay bende oraya gidiyorum doktorun kim canım
elaweannesi geçmiş olsun canım
Antalya Şelale Tıp sigorta li 90 muane ücreti sigorta sızı bilmiyorum en son normal doğum da 3000 di bı değişiklik olmadıysa
Nesligul
Aynen bende şok oldum. Muayne 400 tl veriyorum. doğum ücreti 6000 tl
Ben kaynarcada Cihan tıp merkezine gidiyorum doktor cüneyit uzun var çok iyi bi doktor muayenesi 130 TL
Halkalı da dr. Derya Uyan Düze gidiyorum özel muayene 200 tl ücreti çok memnunum
TomrisLeylam merhaba çarşamba günü için bende randevu aldım aynı hastaneden ilk randevum olucak benim doktor olarak da irfan Özer’e verdiler umarım iyidir 🙏
Secomo aaa çarşamba günü benimde randevum var🙈 kaç haftamınsınız. Yani irfan beyi ben çok seviyorum çok pozitif ve bilgili bir doktor ne sorsam çok güzel açıklama yapıyor. Biz aradaki iletişimi çok güzel kurduk