Diyarbakır fiyatlarını bilen var mıdır 🤭 Burda da böyle uçuk mu ya

Ftmsgr kocaeli gölcük medar hastanesi muayene 180 normal sezeryan aynı fiyat 3600

Ftmsgr evet sizin baya uygunmuş ben İzmir’de oturuyorum burda memnum kalmadım Manisa’ya gidiyorum şuan 3000 kusur normal doğum sezeryanı söylemedi şuan için doktorum ama İstanbul’un bu kadar uygun olmasına şaşırdım

Bu fiyatlar çok uygun ya İstanbul baya ucuzmuş. Biz Ankara Medicana ya gidiyoruz ilk gittik muayene 440tl dedi tahlil vs verince 1000tl yi geçti dedik böyle olmayacak doğum paketi aldık onu da sigortacı aracılıği ile alınca daha uygun oluyordu ona rağmen 9000₺ ye geldi. Öyle 100 150 ₺ ye muayene bedava resmen

Comologgo Ben az once memorial giris sordum 315 tl dedi dogum ucreti ile ilgili gun icinde size geri donus yapılacaktır dedi.

Ftmsgr esenler medipol
        megaya gidiyorum muayane ücretim 220 tl
        doğum ucretini konustuk ama benim ocak ayinda zamdan sonra olucagi icin doğum aldigim fiyat bana göre şimdilik uygun

Antalya Şelale Tıp sigorta li 90 muane ücreti sigorta sızı bilmiyorum en son normal doğum da 3000 di bı değişiklik olmadıysa

Nesligul
          Aynen bende şok oldum. Muayne 400 tl veriyorum. doğum ücreti 6000 tl

Ben kaynarcada Cihan tıp merkezine gidiyorum doktor cüneyit uzun var çok iyi bi doktor muayenesi 130 TL

Halkalı da dr. Derya Uyan Düze gidiyorum özel muayene 200 tl ücreti çok memnunum

TomrisLeylam merhaba çarşamba günü için bende randevu aldım aynı hastaneden ilk randevum olucak benim doktor olarak da irfan Özer’e verdiler umarım iyidir 🙏

Secomo aaa çarşamba günü benimde randevum var🙈 kaç haftamınsınız. Yani irfan beyi ben çok seviyorum çok pozitif ve bilgili bir doktor ne sorsam çok güzel açıklama yapıyor. Biz aradaki iletişimi çok güzel kurduk

Ftmsgr k. Maraş markasi hospital muyane üçreti 80 TL sezaryan doğum 1200 özel oda vs test felan nedir fiyatı bilmiyorum daha