Miros Ftmsgr Yenibosna özel nisa Hastanesi’ne gidiyorum Asiye Uzun muayene ucreti 200 tl fakat is yeri ozel sigortadan 100 lira ödüyorum dogum ucreti ilk gebeligimde 1 bucuk sene once 1500 odedim simdi saniyorum ki 2000 olmuştur
Nihal40 Ege üniversitesi Hastanesi’ne Gidiyorum sadece aldığım barkot için 15 TL veriyoruz oda eczanede ilač alırken karşımıza çıkıyor bir de yatış için o da parası vericem 110 lira doğum bedava 😉😂😂🥰🥰
Eminee2628 Hangi doktora gidiyosunuz acaba randevu nasıl alıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim Nihal40
Aysegul9371 Merveelisa İzmir gibi bir yer için gayet iyi Kırıkkale’ye hiç geldiniz mi bilmiyorum küçük bir yerdir ve doğum ücreti 5 bin üstü
S02_ Rumeysaclp kuzum benim arkadaşımla aynı hastane aynı doktora gidiyoruz o geçen hafta sezeryan oldu o sormuş normalde sezeryanda 3 bin demiş doktor ben sormadım henüz işte kasım 1 de randevum var nasipse ogün sorcam
Teadora elifinilki27 ben de oraya muayne ve dogum için istiyordum canım ılk oglumda ve suan kı gebelıgımde aynı yere muayneye gıdıyorum üsküdar mihrabah sultan hastanesi 170 tl verıyorum muayne ucretı dogum ıcın ya yunusemre dıyor ya da ozel uskudar hastanesı ama salak doktor surekli sezeryana uonlendırme yapıyor ben ılk cocugumu normal yaptım baska yerde
Teadora MCansuUz selen hanıma mı gıdıyorsunuz ? Ben bir kez gittim memnun kaldım ama devam ettıgım doktoru da bırakamadım henuz
Clementinee Ftmsgr Liv Hospital gidiyorum paket aldım muayene testler doğum tarama detaylı herşey içinde 12 bin ödedim
Beyzabeser Ankarada koruya gidiyorum takiplerim bir kastamonuda bi Ankarada oldugu icin muayene ucretleri karmakarisik ama dogum icin 8-9 bin arasi dogum paketi icin anlastik.
Nnnur123 Ftmsgr Bahçelievler medikal park Meral arısal’a gidiyorum. Muayene ücreti 330 TL. Doğum normal 7000 sezaryen 8000
Gmz_6334 ruzgarsmommm bende o doktora gittim harika bi doktor gerçekten ben çok memnun kaldım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım🥰
H_myra1 BetulGunduz29 orada muayne 140 neden fark ediyor acaba 8 yıl önce kızımı orada dogurmuştum dogum ücreti ne kadar peki orada
Elfelf475 Ftmsgr 1 hafta önce medipol mega Bağcılar da doğum yaptım 4250 TL normal doğum ücretiydi 700 TL de fotoğraf çekimi yaptırdık 😊
Zeynep_oztrk Elfelf475 doktorunuz kimdi acaba? Sürec hakkında biraz bilgi verebilir misiniz genel olark memnun kaldınız mı? Allah analı babalı büyütsün bu arada tebrik ederim 🥰
[silindi] Acıbadem Altunizade muayene 750-1000 TL arası, özel bir kurumda çalışıyorum doğum için indirim yapıyorlar 11bin normal, 14bin sezeryan, covid testi hariç ama özel süit oda, eve bir gün hemşire gelecek, kuaför ve bir refakatçi dahil.
perilice123 [silindi] ben de altunizade acibademe gidiyorum bana suit degil standart oda dahil demislerdi. Sizin kurum indiriminden dolayi mi suit oda acaba?
BesteKc [silindi] ben de acıbadem sigortalıyım, acıbadem altunizadede habibe hnma gidiyorum,her muayeneye 350 ödüyorum, doğuma da 10-11 arası tipe göre ve doktorunuza göre değişir dediler… bakalım ne olacak.
[silindi] [silindi] ayrıca Koşuyolu Medipole giden bir arkadaşım var orada normal 3500, sezeryan 4800, epd.sezeryan 5150tl imiş ama doğuma eşi almıyorlarmış ve şu an için refakatçi de kabul edilmiyormuş.