Deryaturan_06 pardonda onu bende biliyorum tum yorumları okumaya davet ediyorum bakin ne demis bir yorumcu teste guven olmuyor bozuk oluyormuş dedi ve cevremde oyle dedi die Buraya paylaştım burdada birkaç kişi öyle dedi die tekrr yaptim emin olmak icin poztf ve sende yorum bekleyen yok bence fazla yorma beynicigini canim olurmu😉

Deryaturan_06 senin maksatin nedir biliyon klavye erkekligini yapmak ha anlataym ha anlataym anlamazsn oyuzden fazla yorma kendini

Liyalina sakami yapıyorsun yoksa ciddimisin anlamadım.ama daha ne kadar net bir çizgi bekliyorsun gebelik varmı ne demek dilemi gElsin test

minikumutlar kizlar aşırı bel agrm var bugun gdp kan vrcktm bekleymzdm smdi hastaneye gdym randevulae dolu umarm bakarlar

gulnurkrms Ya kizlr allah askina siz sakamsiniz ilk paylastgmda blmyrdm herkes farkli bişey söylüyordu buraya atip sormamda ne var şimdi anladım bukadar buyutmenize ne gerek var anlmdm benm dertm bana yeter bite sizin bu yorumlarnzda beni aşırı yoruyor

minikumutlar sonuc vermedm daha inanki direk hastanye gdcm sözde bugun verecektim dunden bugune bel agrilarim şiddetli var agrisinda uyuyamym agliyorum resmen