Merve_0109 Liyalina Gormemesi çok normal çünkü daha ufak olduğu için karına yerleşmesi zaman aloyor bende 4 haftalık gittim karında görmedi dedi bide Altan bakalım bir baktık minacik kese orda duruyor 2 hafta arayla çağırdı tekrar gittim bu sefer karından baktı kızımı gördüm kalp atışını duyamadık ama ozman 1 hafta arayla tekrar çağırdı ozaman da kalp atışını duyduk doktorun Altan bakamsida lazımdı neden bakmamış ki acaba devletmi gittiğiniz hastnee
Liyalina Seymaben Tşk ederim Allah razı olsun darisi başınıza haklsnz ama çevreden olumsuz seyelr duydukca birde burda atayım yorumlara bakayim dedim cok şükür burdakiler aydınlatılar
minikumutlar Liyalina belli daha küçüktür canım eltimede öyle demişti kalp atışını bile duydu 2 hafta sonra
Bfduam Liyalina henüz oluşmamış dedi mi? Bi sıkıntı var denediyse bozma moralini, küçükse çıkmaz zaten, önemli olan Dr un yorumu.
Liyalina Bfduam Net bisey demedi sadece kese görünmüyor kan istedi kan verdim soncu daha cikmams yarina tekrr gdcm
Seymaben Liyalina bende hamileyim zaten allah isteyene versin inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alalım🌸
Mrs_Demir Liyalina Hayırkı olsun demek düştü bize tabikide var hemde çok belirgin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Ozlem42 Beta degerin haftana göre iyiyse kese sonradan oluşur degerin düşük çıkar ise kimyasal gebeliktede kese görünmüyor benim öyle olmustu 6,7 haftada le görülmedi sonra düştü
Rina Liyalina Beta HCG 1000-1500 ün üzerine çıkmadan kese görülmez. Değerinize göre hareket edersiniz. Doktor bunu öğrenmeyi nasıl beklemedi anlamadım.