minikumutlar yani gebelikte olabiliyor mide yanması gibi mide agrısı bnm öyleydi
Duneyin hasta olacaktim olmadim gebelik varmi
Liyalina şaka yapıyorsun herhalde?
Busra344402 değişik bişey evet mide bılanması desem değil yanması desem değil ikisinin ortası 😂
minikumutlar sizi umutlandırmak istemem ama gebelikte olabiliyor. Koku hassasiyetinz var mı bnm ki en cok belirtisi oydu
Busra344402 valla canım parfüm koklamıştım biraz midem bulanıyor gibi
Liyalina senceeeee bu kadar cahil olmayın ya
minikumutlar olabilir canm kan testi yap pazrtsi bnce
Busra344402 pzt mi yapsam çarşamba mı bilmiyorum kii
Duneyin ne demek
Fasulyeninannesi1 😀😀 yani dün
ikincifindik Saka yapmış gibi bi halimmi var soruyorum soramazmiyim ilk gebelik bilgi sahibi degilim çevrede farklı cevaplar aldim buraya sormak istedim bunu neresi saka olabilir
Deryaturan_06 cok sacmladiginizin farkindamisiniz cahilikle.ne alkasi var ilk kez gebe kaldim.bilgi sahibi degil.cevrede sizinki sacma insanlarin cevaplari yüzünde buraya sormak istedim bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip bunu senin gibiler anlamaz bu yuzde cahil olan biri varsa oda senin gibi bos yorum yapanlardr
Fasulyeninannesi1 Dün demek
Liyalina testin üstünü okusan çift çizginin pozitif anlama geldiğini bilirdiniz bence
Deryaturan_06 rahatsız olduysanız sayfaya girmeseydiniz canım zorla yazın denmedi herkes herşeyi atabilir bu kimseyi ilgilendirmez…. Herkes kendine baksın
Deryaturan_06 pardonda onu bende biliyorum tum yorumları okumaya davet ediyorum bakin ne demis bir yorumcu teste guven olmuyor bozuk oluyormuş dedi ve cevremde oyle dedi die Buraya paylaştım burdada birkaç kişi öyle dedi die tekrr yaptim emin olmak icin poztf ve sende yorum bekleyen yok bence fazla yorma beynicigini canim olurmu😉
minikumutlar Ellerine agzina sağlık cahile bin yilda anlatsan anlamaz canim maksat klavye erkeklgni yapiyorlr