Ebrumrc randevu şart randevusuz kesinlikle bakmiyorlar
Allah Rızası Içın Çam Şakuraya giden yada doğum yapan bir allahın kulu yokmu
sedanurunalx19 alabilirsen Adnan bey Demet hanim Alper bey hepsi iyi genellikle doktorların ama hep aynı denk gelmiyor bende 39 haftalığim 😊
sedanurunalx19 yanlis yorum yapmisim refakatcimle beraber yani 😊 ama cift kisilik odalarda mevcut tabiki sansiniza diyelim zaten normal olunca 24 saatte taburcu oluuorsun
Kubra-66 ben ikinci sezeryan olcam inş bende memnun kaldım çok şikayet yorumları okudum biraz moralim bozuldu inş şansıma iyi insanlar çıkar 🥰 oda temizliği iyimi ilgililer mi?
Bende çam sakuraya gidiyorum ama perinatolojide takipteyim şuan için memnunum. 1 ay önce de hastanede yatmıştım gayet ilgiliydi doktorlar, ebeler, hemşireler ve gayet temizdi her yer
sedanurunalx19 ben yuksek tansiyondan 32. Haftamdannberi perinatalojide takipliyim her hafta yatis veriuorlardi Allaha sukur birgun kotu biseye denk gelmedim umarim sizde memnun kalirsinjz
Selin12- mhrs den yada 182 den randevu alip gidebilirsiniz direk acilden gidildimi bilmiyorum ama sonucta devlet hastanesi gitsenizde sorun olacagini sanmam acikcasi
Ebrumrc randevusu bakmazlar canim 37den sonra sandım var diyerek acilen gidebilirsin
Yunusemreninannesi anladim teşekkür ederim
Yunusemreninannesi teşekkür ederim❤️
Kubra-66 Doğum sancısı başladığında vs yanınıza telefon almaya izin veriyorlar mı sancı odası gibi yerlerdeyken yada yanınıza refakatçi alıyorlar mı birde benim küçük kızık var doğum şubatta olucak kızım durmazsa doğumdan sonra hastanede kalacağım gece yanıma alırlar mı refakatçiyle birlikte onu merak ediyorum
Anne3434_
Doğum için değil ama değerlerim yükseldiği için bana yatış yapılmıştı tek kişilik odada olmama rağmen asla kızıma müsade etmediler. doğumdan sonra izin verirler mi bilemiyorum ama ben yatarken izin verilmedi asla
Bircicekannesi bu beni çok üzdü 🤦🏻♀️
Anne3434_ inşallah müsade ederler doğumda daha farklı olabilir ama dediğim gibi ben yatarken görmeme bile müsade edilmemişti.
Kubra-66 ben de 3 aydır orada takipliyim 37 bitti sezeryan olacağı kesin sonda taktılar mi size bide uyuşturmadan mi takıldı