Burcunuz dr tercihiniz nedir?
Allah Rızası Içın Çam Şakuraya giden yada doğum yapan bir allahın kulu yokmu
sedanurunalx19 Dr seçim olmuyor . malesf gitttgim her doktordan memnm
sedanurunalx19 ben dogum katinda da servis katindada tek kaldim biraz once taburcu ettiler evimizdeyiz cok sukur darisi basiniza
sedanurunalx19 Adnan şar
Kubra-66 neden tek kaldınız refakatçi yokmuydu sizin biraz bilgi verirmisiniz bana
sedanurunalx19 benim bir tanıdığım kadın hastalıklarında hemşire.Doğum konusunda hastanenin çok iyi olduğunu söylemişti.
sedanurunalx19 bende kontrollere oraya gidiyorum cok memnunum eltimde orda dogum yaptı gayet memnun hatta suan 2 hamile oda gene orda dogum yapıcak .Bizim akrabamız orda staj gördü doğumhanede gayet temiz olduklarını söylüyo herkezede öneriyo
Yunusemreninannesi merhaba bende gitmek istiyorum ama randevu bulamıyorum takipli hastaysanız bilirsiniz gittiğimde sıra alabilirmiyim yoksa randevumu illaki
Zeynepp97 malesef refakatçi bayan şart erkek kata bile alınmıyor sadece doğumdan sonra 15 dakika görüp gidiyormuş
Ebrumrc randevu şart randevusuz kesinlikle bakmiyorlar
sedanurunalx19 alabilirsen Adnan bey Demet hanim Alper bey hepsi iyi genellikle doktorların ama hep aynı denk gelmiyor bende 39 haftalığim 😊
sedanurunalx19 yanlis yorum yapmisim refakatcimle beraber yani 😊 ama cift kisilik odalarda mevcut tabiki sansiniza diyelim zaten normal olunca 24 saatte taburcu oluuorsun
Kubra-66 ben ikinci sezeryan olcam inş bende memnun kaldım çok şikayet yorumları okudum biraz moralim bozuldu inş şansıma iyi insanlar çıkar 🥰 oda temizliği iyimi ilgililer mi?
Bende çam sakuraya gidiyorum ama perinatolojide takipteyim şuan için memnunum. 1 ay önce de hastanede yatmıştım gayet ilgiliydi doktorlar, ebeler, hemşireler ve gayet temizdi her yer
sedanurunalx19 ben yuksek tansiyondan 32. Haftamdannberi perinatalojide takipliyim her hafta yatis veriuorlardi Allaha sukur birgun kotu biseye denk gelmedim umarim sizde memnun kalirsinjz
Selin12- mhrs den yada 182 den randevu alip gidebilirsiniz direk acilden gidildimi bilmiyorum ama sonucta devlet hastanesi gitsenizde sorun olacagini sanmam acikcasi
Ebrumrc randevusu bakmazlar canim 37den sonra sandım var diyerek acilen gidebilirsin
Yunusemreninannesi anladim teşekkür ederim