• Doğum
  • Allah Rızası Içın Çam Şakuraya giden yada doğum yapan bir allahın kulu yokmu

aysozcann size birsey sormak istiyorum acilden girişi yapsam bende takipçi hasta olabilirmiyim randevu bilmiyorum çünkü

sedanurunalx19 bende kontrollere oraya gidiyorum cok memnunum eltimde orda dogum yaptı gayet memnun hatta suan 2 hamile oda gene orda dogum yapıcak .Bizim akrabamız orda staj gördü doğumhanede gayet temiz olduklarını söylüyo herkezede öneriyo

Zeynepp97 malesef refakatçi bayan şart erkek kata bile alınmıyor sadece doğumdan sonra 15 dakika görüp gidiyormuş

Kubra-66 ben ikinci sezeryan olcam inş bende memnun kaldım çok şikayet yorumları okudum biraz moralim bozuldu inş şansıma iyi insanlar çıkar 🥰 oda temizliği iyimi ilgililer mi?

Bende çam sakuraya gidiyorum ama perinatolojide takipteyim şuan için memnunum. 1 ay önce de hastanede yatmıştım gayet ilgiliydi doktorlar, ebeler, hemşireler ve gayet temizdi her yer

sedanurunalx19 ben yuksek tansiyondan 32. Haftamdannberi perinatalojide takipliyim her hafta yatis veriuorlardi Allaha sukur birgun kotu biseye denk gelmedim umarim sizde memnun kalirsinjz

Selin12- mhrs den yada 182 den randevu alip gidebilirsiniz direk acilden gidildimi bilmiyorum ama sonucta devlet hastanesi gitsenizde sorun olacagini sanmam acikcasi