• Doğum
  • Allah Rızası Içın Çam Şakuraya giden yada doğum yapan bir allahın kulu yokmu

sedanurunalx19 biraz aşağılar da bi hanımefendi post açmış çam Sakurada doğum yapmış ona danışmak istediğiniz var sa yazın

Bilmiyorum üstte post ciksin diye yazdim

Kuzenim orda doğum yaptı ve çok memnun kaldı çok ilgililer diyordu

aysozcann hangi dr a gidiyorsunuz 🤔 benimde iki ayım kaldı ordan takipli olup orda doğum yapmak istiyorum

Kubra-66 iki ayım kaldı ordan takipli olup orda doğum yapmak istiyorum önerebilceginiz dr varmı memnun dr varmı memnun hastane temizmi çalışanları ilgilimi odada kaç kişi oluyor refakatçi falan

sedanurunalx19 ben bazı postlarda gördüm memnun olan çok memnun sevmeyen baya kötülüyor ama teyzemin gelini de orda yapmış baya memnundu

sedanurunalx19 canim beni gizem hoca yaptirdi doktor secme sansin olmuyor maalesef preeklamsi tanisi ile 1 aydir takipteydim yatis veriyorlardi surekli ilgiden memnun kaldim gittigim ozel hastaneyi birakip geldim hemsireler ebelerin ilgisinden oldukca memnun kaldim benim riskli gebelikti planliydi dun dogum katina aldilar sezeryandi once tersi bebegim sonrada dogum pozisyonuna gelmis fiti verdiler acilma ile beraber sancim geldi cok uzun surmeden kucagima aldim yavrumu cok sukur 37+1 de . Bugunde ust kata tekli odaya aldilar tertemiz heryer refakatci bir kisi bayan aliyorlar dogum oncesi aliniyor sadece dogumda yaninda kalamiyor

sedanurunalx19 canim b3n takibini orda yaptırmadı evim uzak olduğu için yakın hastaneye gidiyordum Bi kere acilen giriş yapmıştım o kadar sonra 39da muaneye gittiğim Dr rahimde yumuşama bebeğin suyunda azalma var diyince acilen gene cam samuray gittim 2gun bekledik açılma olmayınca sanal sezeryan oldum çokta güzel oldu valla çok ilgili çok iyi insanlara denk geldim ama her vardiyası çok iyiydi herkezde memnun yani randevu varsa her hangi Bi doktora alın derim çünkü insan olarak hep iyiler