Arasinkardesioluyor merhaba evet gittim bugün çok. Şükür gördük bebeği ama çok küçüktü geriden geliyormus nokta kadar ancaydi çok zor anlaşılıyordu ama en azında boş gebelik olmadigini öğrenmiş oldum 🙂

Filee senin adina gerçekten çok sevindim cok mutlu oldum inşallah bende görürüm alttan mi baktilar peki

Arasinkardesioluyor yok canım karından benim ilk gebeliğim düşük olmuştu korkuyorum oyusden baktırmiyorum sende görürsün bence bende öyle çok korkmuştum 🌸

Filee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende hafta gidicem biraz daha gec gitmek istedim kalp atışi için ne zaman gdiceksn

Arasinkardesioluyor ben bugün devlete gittim canım kalp hareketi vardı çok küçük olduğu için tam dinleyemedik ama 1 ay sonraya çağırdı ama haftaya özele gidicem 1 ay bekleyemem 🙂 senin son adet tarihin neydi çok sabırsızlanıyorsan gidebilirsin bence bu hafta içi perşembe yada cuma

Filee ayy cok sevindim banada dua eder misin cok korkuyorum bende en son ki adet tarihim 1 Eylül du

Filee insallah canim en son gittiğim de 6 haftaliktim kese vardi iste suan nasıl durumdayim merak ediyorum ama bi yandan da kotu haber almaktan korktugum icin bekleyim diyorum benimde 2. Gebeligim 1 bucuuk yasinda oğlum var

Arasinkardesioluyor benimde aynıydı 5 haftanın başıydı kese boştu korkma bence boş değildir 🙂 benimde ikinci gebelik oğlum 3 yaşında nerde oturuyorsun canım İstanbul mu

Filee ayni durumdayım bende 8. Haftadayim daha duymadım bende ilkinde hemen duydum kese küçük falan dediler bi de bnmde kasiklarim çok ağrıyor bi de kahverengi akıntı başladı bu 2.beni çok üzdü…

HicrHicran82 evet benimde ilk çocuğum da 6 haftalık Ken duymuşum ultrason kağıdında da parmak ucu kadar belliymiş ama bu dediğiniz gibi baya stres yarattı sağlıkla gelsinler de inşallah dünyaya

7 gün sonra

Filee merhaba canim benim yarin kontrolum var yarin 9 haftalik oluyorum demistim ya en son 6 haftalikken gitmistim kesesi vardı bebek yoktu bu sefer gorurum inşallah peki sen naptın bebegi gormustun bidaha gittinmi hastaneye