Çocuk yenidoğan bakımının iyi olduğu ve çocuk cerrahisi doktorunun diyafram hernisi konusunda tecrübeli olduğu bir hastane seçmeniz çok önemli gerisi bebeğin akciğer gelişimine ve Allah’a kalmış

2 ay sonra
6 gün sonra
5 gün sonra
18 gün sonra

Cigdemozcan Çok şükür iyi 35 gündür yogun bakimdayiz ameliyatimizi olduk riskli süreci atlattik solunum skntisi vardi oda düzeldi su 2 gündür entübeydik biz o yüzden biraz uzun bir sürec oldu suan sadece enfeksiyonumz var biraz oda azaldi gecer insallah 🤲🏻

Cigdemozcan aMin Allah razi olsun bu arada sizinde başınız saolsun melek olmuş bebeginiz Rabbim bir daha yasatmasin insallah görünce üzüldüm biran ama Rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis sizinde sinaviniz buymuş demekki evlat acisi ne demek çok iyi bilirim Rabbim en yakin zamanda size saglikli sihhatli evlat nasip etsin 🤲🏻

boncukbiranne amin Allah razı olsun çok zor evet. Rabbim size hiç yaşatmasın . En kısa zamanda en sağlıklı şekilde evine gelsin yavrunuz♥️

5 gün sonra

Cigdemozcan öyle zor tabi anliyorum sizi bende 3 evladimi kaybetmistim anne karninda bu 4 ama cok žor geciriyoruz ikinci kez ameliyat oldu düm suan entübe

5 ay sonra

hava123 12 haftalığım perinatolog teşhisi koydu istediğiniz doktora da gidebilirsiniz dedi bu kadar erken teşhis olması normal mi bilginiz var mı