Diyafram da delik diyafram hernisi ??
hava123 31 haftada yani geçen salı ögrendik bugüne kadar bilmiyorduk bile
Ozlemyvz Başınız saolsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
boncukbiranne amin çok teşekkür ederim allah size de yaşatmasın o acıyı
Çocuk yenidoğan bakımının iyi olduğu ve çocuk cerrahisi doktorunun diyafram hernisi konusunda tecrübeli olduğu bir hastane seçmeniz çok önemli gerisi bebeğin akciğer gelişimine ve Allah’a kalmış
boncukbiranne merhaba oğlum diyafram Hernili doğdu iki yaşında
Selind1 merhaba benim de doğdu cokk skür ki ameliyatta olduk oda iyi gecmis ben dogum yapali 10gn oldu bugün
boncukbiranne sağlıkla büyümek nasip olsun. Şimdi nasıl🌸
boncukbiranne allahım bir an önce kavuştursun sizi. Ben 23 gün bekledim yoğun bakım kapısımda
Cigdemozcan Çok şükür iyi 35 gündür yogun bakimdayiz ameliyatimizi olduk riskli süreci atlattik solunum skntisi vardi oda düzeldi su 2 gündür entübeydik biz o yüzden biraz uzun bir sürec oldu suan sadece enfeksiyonumz var biraz oda azaldi gecer insallah 🤲🏻
Selind1 Amin insallah hayirlisiyla kavusalim
boncukbiranne çok şükür çok sevindim. Rabbim tez zamanda evine gelmesini sağlıkla nasip etsin♥️
Cigdemozcan aMin Allah razi olsun bu arada sizinde başınız saolsun melek olmuş bebeginiz Rabbim bir daha yasatmasin insallah görünce üzüldüm biran ama Rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis sizinde sinaviniz buymuş demekki evlat acisi ne demek çok iyi bilirim Rabbim en yakin zamanda size saglikli sihhatli evlat nasip etsin 🤲🏻
boncukbiranne amin Allah razı olsun çok zor evet. Rabbim size hiç yaşatmasın . En kısa zamanda en sağlıklı şekilde evine gelsin yavrunuz♥️
Cigdemozcan öyle zor tabi anliyorum sizi bende 3 evladimi kaybetmistim anne karninda bu 4 ama cok žor geciriyoruz ikinci kez ameliyat oldu düm suan entübe
boncukbiranne Allahım şafi ismiyle şifasını versin inşallah bir daha hiç evlat acısı yaşatmasın güzel rabbim
Cigdemozcan amin Rabbim sizede yasatmasin bir daha Allah razi olsun 🤲🏻
boncukbiranne amin canım inşallah