AlyaEkmen_ bbbusrra-1 malesef bende o şekil kendi kendime sanki alarm kuruyor gibi sürekli uyanıyorum sebepsizce hani tuvalet için falanda değil durduk yere uyanıyorum 🙄
Seryy Syda01 aynı şikayetler bende de var batmalar falan sanki belim kütleyecek gibi kütlemiyo gibi öylr 😂
Seryy ggkca sağa sola dönerken uyanıyorum bende karnımda sızlama gibi bişey oluyo uyanıyorum ve sırt bel ağrısı…
ggkca Seryy bakalım bundan sonra bizi daha neler neler bekliyor, anneliğin zorluğu daha çocuğu doğurmadan başlıyor 😊
2-prensesannesiii Seryy evet eşim Hamza ismini çok istiyor bende kırmak istemedim eşimin babasida kendi ismini istedi Hamza Kemal olacak inşaallah 💙
Seryy nvn-mutlu bu sorun beni korkutuyor bende henüz öyle bişey yok ama fazla bişry yemesemde midemde basınç oluyo aşırı… İştahınızda azalma oldu mu peki bu sorundan kaynaklı
eylulmucizesi27 Biz bugün 8 haftalık olduk daha çok küçüğüz üzüm kadar 💛🐣🍇 sabah bulantım bi de sürekli uyuma isteğim dışında bir sorun yok 🙈
Senemir-35 Seryy 34+3 üz yalancı sancı dedikleri olmadık anda bi acı vermesi dışında çok şükür Bi sıkıntımız yok 😊😊
hilalmevsim_3467 Seryy 19+1 olduk mide ağrım var 😣 ne iyi gelir mide ağrısına bilen varsa yazsın lütfen