Syda01 Seryy 28+4 haftalik karnabahar kadariz hafiften kaburga batmalari bel ağrısı oluyor mide yanmasi ara ara oluyor bir de
Seryy Syda01 aynı şikayetler bende de var batmalar falan sanki belim kütleyecek gibi kütlemiyo gibi öylr 😂
poyrazinannesi3547 Seryy 28 +2 haftalık hamileyim bel ağrısı var enfeksiyon var varda var valla 😂sağlıkla bi kavuşsaydıkta şu bel ağrısı beni bitiriyor uykusuz geceler çoktan başladı ama yinede çok şükür halimize bu mucizeler için herşeye değer 🤲🏻💙👼
nvn-mutlu Seryy 32+3 olduk çok şükür 🤲❤️ çok şükür öyle ağrım yok ama son zamanlarda yemek borum kaynıyor resmen 🤦🏼♀️
Seryy nvn-mutlu bu sorun beni korkutuyor bende henüz öyle bişey yok ama fazla bişry yemesemde midemde basınç oluyo aşırı… İştahınızda azalma oldu mu peki bu sorundan kaynaklı
AlyaEkmen_ Seryy biz de 27+0 olduk oğluşum ile 🙈şikayet uyuyamamak geceleri sürekli uyanmak 😂galiba oğlum şimdiden annesini uykusuz gecelere alistiriyor 🤰
Derya2867 Seryy 25 haftalığız belim ağrıyor ayaklarım üşüyor biraz da ağırlaştım sanki hareketlerim ağırlaştı aman ne bileyim
ggkca Seryy 25+0 haftalık olduk kızımla , ocak ayının son annelerindenim, hafiften bel ağrısı ve uyuyamama sorunu var sadece
Seryy ggkca sağa sola dönerken uyanıyorum bende karnımda sızlama gibi bişey oluyo uyanıyorum ve sırt bel ağrısı…
AlyaEkmen_ bbbusrra-1 malesef bende o şekil kendi kendime sanki alarm kuruyor gibi sürekli uyanıyorum sebepsizce hani tuvalet için falanda değil durduk yere uyanıyorum 🙄
ggkca Seryy bakalım bundan sonra bizi daha neler neler bekliyor, anneliğin zorluğu daha çocuğu doğurmadan başlıyor 😊
2-prensesannesiii Seryy evet eşim Hamza ismini çok istiyor bende kırmak istemedim eşimin babasida kendi ismini istedi Hamza Kemal olacak inşaallah 💙