Syda01 Seryy 28+4 haftalik karnabahar kadariz hafiften kaburga batmalari bel ağrısı oluyor mide yanmasi ara ara oluyor bir de
poyrazinannesi3547 Seryy 28 +2 haftalık hamileyim bel ağrısı var enfeksiyon var varda var valla 😂sağlıkla bi kavuşsaydıkta şu bel ağrısı beni bitiriyor uykusuz geceler çoktan başladı ama yinede çok şükür halimize bu mucizeler için herşeye değer 🤲🏻💙👼
nvn-mutlu Seryy 32+3 olduk çok şükür 🤲❤️ çok şükür öyle ağrım yok ama son zamanlarda yemek borum kaynıyor resmen 🤦🏼♀️
Seryy Syda01 aynı şikayetler bende de var batmalar falan sanki belim kütleyecek gibi kütlemiyo gibi öylr 😂
Seryy nvn-mutlu bu sorun beni korkutuyor bende henüz öyle bişey yok ama fazla bişry yemesemde midemde basınç oluyo aşırı… İştahınızda azalma oldu mu peki bu sorundan kaynaklı
AlyaEkmen_ Seryy biz de 27+0 olduk oğluşum ile 🙈şikayet uyuyamamak geceleri sürekli uyanmak 😂galiba oğlum şimdiden annesini uykusuz gecelere alistiriyor 🤰
Derya2867 Seryy 25 haftalığız belim ağrıyor ayaklarım üşüyor biraz da ağırlaştım sanki hareketlerim ağırlaştı aman ne bileyim
ggkca Seryy 25+0 haftalık olduk kızımla , ocak ayının son annelerindenim, hafiften bel ağrısı ve uyuyamama sorunu var sadece
Seryy ggkca sağa sola dönerken uyanıyorum bende karnımda sızlama gibi bişey oluyo uyanıyorum ve sırt bel ağrısı…
AlyaEkmen_ bbbusrra-1 malesef bende o şekil kendi kendime sanki alarm kuruyor gibi sürekli uyanıyorum sebepsizce hani tuvalet için falanda değil durduk yere uyanıyorum 🙄
ggkca Seryy bakalım bundan sonra bizi daha neler neler bekliyor, anneliğin zorluğu daha çocuğu doğurmadan başlıyor 😊
2-prensesannesiii Seryy evet eşim Hamza ismini çok istiyor bende kırmak istemedim eşimin babasida kendi ismini istedi Hamza Kemal olacak inşaallah 💙