Umitvar başka dra git valla dediğim gibi hem çocuk doktoruna hem de kadın doğum doktoruna sordum sorun olmaz dediler düşük riskin olmadığı sürece emzirebilirsin dedi ikiside
BENİMDE BAŞIMA GELDİ BEBENİN BİRİ KUCAĞIMDA BİRİ KARNIMDA 🤷♀️
İlk oğlum kucagim da 5 aylıkken gebe oldugumu öğrendim doktora danıştım kendiliğinden kesilene kadar emzirebilir sin demişti.bi sıkıntı olmadı çok şükür bebek 27 haftalık Ken sürüm kesildi oylelikle bıraktık.suan büyük oğlum 11 küçük oğlum 10 yaşında🥳ve 36 haftalık hamileyim 🤩🤩
Umitvar valla benim oğlum 12 aylikti 1,5 aylık hamileydim emzire bildiğim kadar gitti o da 14 ayda bıraktı sütüm azalmisti zaten bide isiriyordu gelmeyince biraz mecburi oldu ama azalmisti da sütüm eğer olsaydı karnimdaki 8 aylık olana kadar emzirmek isterdim oglumu,, emdirebildiginiz kadar emdirin doktorlar 2 ayri görüsteler çünkü
Kusura bakmayın ama merak ettiğim için sormak istedim. Emzirme dönemi hamile kalanlar korunmuyorlar mı yani nasıl tekrar hamile kalınıyor ben de emzirirken hamilelikten cok korkuyorum bu yüzden bunu sormak istedim
Umitvar tebrik ederim öncelikle , bende bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım çok şükür doğuma kadar kesmedim emzirmeyi doktorumun önerisi ile şimdi ikiside yanımda çok şükür bin şükür ikisinide emziriyorum
Umitvar olabilir bazı doktorlar izin vermiyolar benim ilk gittigim en fazla 8.haftaya kadar emzirebilirsin demişti sonra çok araştırdım birçok doktor gezdim hepsi artik bı sakınca olmadığı kanıtlandı gönül rahatlığıyla emzirebilirsin yanlız 32. Haftadan sonra emzirmek erken doğum riski doğurabileceğinden keseriz dedi onda göğüsler emerken uyarıldığı icin erken doğum riski oluyormuş ondan
Mine4564 Bizimki çok korunmaya benzemiyor aslında eşim dikkat ediyordu geri çekiliyordu. İlk çocuğumu 20 ay bu şekilde korunduk sıkıntı olmadı . Planlı gebelikti. Ama doğumdan sonra yumurtalıklar çok daha üretken oluyormus o yüzden hamile kaldım ☺️ Ama kornupta hanile kalanda vardır herhalde.