• Gebelik
  • BENİMDE BAŞIMA GELDİ BEBENİN BİRİ KUCAĞIMDA BİRİ KARNIMDA 🤷‍♀️

Kızlar bebeğim 10 aylık. 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Doktorum emzirmeyi bırak mamı söyledi. Bebek iyi kalp atışı görüldü yani düşük gibi bir tehlikemiz yok bebeğin büyümüş artık emzirmeyi kes dedi napıcam böyle durumlarda kalan anneler bana akıl verir misiniz 🥰

Umitvar oğlum 16 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 2 ay hamile iken emzirdim doktorum kasık ağrın vs olursa emzirmeyi bırak karnındakini riske atma eğer öyle bir sorun yaşamazsan doğum yapana kadar emzirebilirsin demişti

Umitvar ablam hamile suan 5 6 aya kadar emzir sonra kes dedi 1 yasina daha yeni girdi kizimizda gayet normal isliyo suan

Gebeliğiniz de riak mi var neden öyle dedi acaba doktorunuz bende kızım 11 aylıkken hamile kaldım doktorum 32. Haftaya kadar emzorebilirsin dedi şuan 17. Haftadayim gala emziriyorum bı sıkıntı da yaşamadım çok şükür

GKP22 zaten yeni söyledi Doktor ağrım olmuyor. Yani neden öyle dedi başka doktora görüneyim diyorum

MelekVeEmirin_annesi çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz ama emzirme artık süt hormonun salgılanmasın dedi doktorun yaşı 60 dan fazla Acaba o yüzden mi dedi ki . Aslında ilk gebeliğimde ki doktorum memnundum

Umitvar valla canım benim oğlum 21 aylık 8+0 haftalık hamileyim ve emziriyorum ama azalttım ufaktan başladım kesmeye düşük tehliken vs yoksa emzirebilirsin dedi doktorum bana

Umitvar başka dra git valla dediğim gibi hem çocuk doktoruna hem de kadın doğum doktoruna sordum sorun olmaz dediler düşük riskin olmadığı sürece emzirebilirsin dedi ikiside

İlk oğlum kucagim da 5 aylıkken gebe oldugumu öğrendim doktora danıştım kendiliğinden kesilene kadar emzirebilir sin demişti.bi sıkıntı olmadı çok şükür bebek 27 haftalık Ken sürüm kesildi oylelikle bıraktık.suan büyük oğlum 11 küçük oğlum 10 yaşında🥳ve 36 haftalık hamileyim 🤩🤩

Umitvar görünün bencede eğer riskiniz yoksa ağrınız yoksa emzirebilirsin hatta doğumdan sonra iki bebeğini emzirenler bile var

Umitvar cnm ben kızım emerken hamile kalmıştım doktorumda emzirebilirsin dedi. 11 aylıktı hamile kaldığımda. 18 aylıkken kendisi bıraktı yani bence emebildiği kadar emsin

Umitvar 2.buçuk yaş biri 9 biri 24+5 haftada hamileyim inanki 2 taneye bakmak daha kolay ama 2 artı gebelik akşamı zor ediyorum

Dygrd doğduktan sonra da asıl hikaye başlıyor zaten 🤓 hayırla sağlıkla alalımda kucaklarımıza😍