• Gebelik
  • BENİMDE BAŞIMA GELDİ BEBENİN BİRİ KUCAĞIMDA BİRİ KARNIMDA 🤷‍♀️

GKP22 zaten yeni söyledi Doktor ağrım olmuyor. Yani neden öyle dedi başka doktora görüneyim diyorum

MelekVeEmirin_annesi çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz ama emzirme artık süt hormonun salgılanmasın dedi doktorun yaşı 60 dan fazla Acaba o yüzden mi dedi ki . Aslında ilk gebeliğimde ki doktorum memnundum

Umitvar valla canım benim oğlum 21 aylık 8+0 haftalık hamileyim ve emziriyorum ama azalttım ufaktan başladım kesmeye düşük tehliken vs yoksa emzirebilirsin dedi doktorum bana

Umitvar başka dra git valla dediğim gibi hem çocuk doktoruna hem de kadın doğum doktoruna sordum sorun olmaz dediler düşük riskin olmadığı sürece emzirebilirsin dedi ikiside

İlk oğlum kucagim da 5 aylıkken gebe oldugumu öğrendim doktora danıştım kendiliğinden kesilene kadar emzirebilir sin demişti.bi sıkıntı olmadı çok şükür bebek 27 haftalık Ken sürüm kesildi oylelikle bıraktık.suan büyük oğlum 11 küçük oğlum 10 yaşında🥳ve 36 haftalık hamileyim 🤩🤩

Umitvar görünün bencede eğer riskiniz yoksa ağrınız yoksa emzirebilirsin hatta doğumdan sonra iki bebeğini emzirenler bile var

Umitvar cnm ben kızım emerken hamile kalmıştım doktorumda emzirebilirsin dedi. 11 aylıktı hamile kaldığımda. 18 aylıkken kendisi bıraktı yani bence emebildiği kadar emsin

Umitvar 2.buçuk yaş biri 9 biri 24+5 haftada hamileyim inanki 2 taneye bakmak daha kolay ama 2 artı gebelik akşamı zor ediyorum

Dygrd doğduktan sonra da asıl hikaye başlıyor zaten 🤓 hayırla sağlıkla alalımda kucaklarımıza😍

Alone maşallah benimki neden öyle dedi hatta ek Gıda pek sevmiyor dedim o büyümüş artık kes dedi

Umitvar aynen öyle 1 dk yalnız bırakamıyorum ablası dövüyor bebeği yapma dedikce dahada sınır oluyor bana vuruyor 🤦‍♀️🤢

Umitvar aksine annenin hamileliğinde oluşan ilk sütün çok yararlı olduğunu biliyorum ben. Bence 2.bir doktor görüşü almak önmli

Dygrd Rabbim kolaylık versin tüm annelere hamilelere🥰🥰