UmutsuzPolyanna sağol kuzum
BENİMDE BAŞIMA GELDİ BEBENİN BİRİ KUCAĞIMDA BİRİ KARNIMDA 🤷♀️
MelekVeEmirin_annesi çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz ama emzirme artık süt hormonun salgılanmasın dedi doktorun yaşı 60 dan fazla Acaba o yüzden mi dedi ki . Aslında ilk gebeliğimde ki doktorum memnundum
Umitvar valla canım benim oğlum 21 aylık 8+0 haftalık hamileyim ve emziriyorum ama azalttım ufaktan başladım kesmeye düşük tehliken vs yoksa emzirebilirsin dedi doktorum bana
Tazeanne0134 Ya bende öyle biliyordum büyüklerimiz artık sütün acır çoçuğua yaramaz falan dediler . Başka doktora görüneyim diyorum
MelekVeEmirin_annesi maşallah valla bende 2 yaşına kadar emzirecem inşallah bişe kalmadı zaten
Umitvar başka dra git valla dediğim gibi hem çocuk doktoruna hem de kadın doğum doktoruna sordum sorun olmaz dediler düşük riskin olmadığı sürece emzirebilirsin dedi ikiside
İlk oğlum kucagim da 5 aylıkken gebe oldugumu öğrendim doktora danıştım kendiliğinden kesilene kadar emzirebilir sin demişti.bi sıkıntı olmadı çok şükür bebek 27 haftalık Ken sürüm kesildi oylelikle bıraktık.suan büyük oğlum 11 küçük oğlum 10 yaşında🥳ve 36 haftalık hamileyim 🤩🤩