Cicekkiz1 Likapaa bence Zeynep Duru çok güzel😍. Benim de eşim Zeynep çok istedi. Ben de Duru ama annemi de eşimi de kırmak istemedim. Siz de kırmayın eşinizi 😊
Kizannesi92 Ahlahanim ben ilk öğrendiğimde kızım olacak dedim çok isim düşündüm elif de kaldım ama şimdi Zümra da içimde kaldı 😍 eşim de iki isme karşı doğumda diyorum hakkımı helal etmem Elif Zümra koymazsan falan tabi normal doğumdan Tir çarpmış gibi çıkınca kirmaz heralde 😂 Zümra çok naif çok zarif geliyor ama diyorum hayırlı sağlıklı olsun da bebislerimiz
Ahlahanim gldn065807 valla arkadaşım isim konusunda eşiyle çok sıkıntı yaşadı. Eşi tutturdu babasının adı olacak diye. Onla kıyaslayınca bizim eşlerimiz Allah razı olsun bizi o anlamda sıkıntıya sokmuyorlar o sebeple bende dediği olsun dedim 😊
gldn065807 Ahlahanim benim bebis kız canım ki beni kırmaz saolsun ben uğraşıyorum onla tabiki şimdi onun hakkı oğlumda demedi bile babasının ismini falan ne istiyorsan o olsun dedi ben koymuştum kızımın isminide eşim koyacak tabiki 😊
Nurocall Kızım olacak Allah nasip ederse Defne Liya🧿🤍 Bütün hamiş annelerden dua istiyorum🙏🏻 Doğumuma sayılı günler kaldı Allah nasip ederse ve ben biraz korkuyorum ilk gebeliğim lütfen dua edin🥰🙏🏻🥺
Bilincsizbiranne Ruveydahifa bende hamile olmadan önce istediğim tek isimdi şimdi 6 aylık hamileyim kızımın adı nasipse Ebrar nisa olacak ;)
aslihan41 Kızlar benimde erkek bebişim olacak nasipse ismini Hamza koymayı düşünüyoruz. Allah nerede hamile varsa bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşAllah. Hayırlı kandiller dilerim herkese🌺
ElifKural Kızçemin adı Asel Liva 🌸 Ciye hamileyim eğer kızım olursa “Aden Liya “ Oğlum olursa “ Barla veya Asil “ düşünüyorum 😍
Mericimeginannesi ElifKural ilk kiziniz kac yasinda iki isim arasinda iki L harfi oldugu icin hic sorun oldu mu? Bende gökçe eliz istyrm ama iki ayni harf bir araya geldigin icin ileride bi sorun yasarmiyiz diye dusunuyrm.
Yektasmom PoyrazzBey Farsça yek kelimesinden geliyor, biricik, özgün gibi anlamları var. Yanında Enes ismi de olduğu için tereddüt etmedim ben bir Yekta Kopan hayranı olarak 😍