Kubra2721 bu kadar uygun hangi modeli yaptırdınız yaa ben çok araştırdım 80 den aşşağı yastık yok 🤷🏻‍♀️

kubrafstkci ben 180 tlye yaptırmıştım canim kargoyla birlikte 200 tl yapıyor istersen ismini verebilirim

kubrafstkci hepsi çok pahalı canım. Ben hobidik diye bi sayfaya yaptırdım. İsimli tulum, şapka eldiven patik set 200 lira. Bugün geldi hatta çokta paraya değecek bi kalitede değil. Keşke hiç isimliye özenmeseydim dedim yani

Prens8prenses ya ben de yeni sipariş verdim de kaç gün içinde elinize ulaştı. Gerçekten dedikleri gibi 7/9 iş gün mü ?

kubrafstkci mucize_bebekler sayfası herkes çok memnun bende ordan yaptıracağım 250 TL yastık battaniye herşey içinde ❤️

Elif1608 mesababyden yaptirdim instagramda nakisli cok memnun kaldim tavsiye ederim

kubrafstkci Özbek bebe Şanlıurfada sürekli kampanya da yapıyorlar yanlış değilsem 50 TL’ye düşmüştü benim cinsiyeti belli olsaydı kaçırmazdım çok güzeller ayrıca bende Urfalıyım biliyorum yani

kubrafstkci instagramda @bebekrena diye bi sayfa var ben orada yaptirdim cok kalitrli ve uygun fiyatli diger sayfalara göre birde oraya bak istersen canim

RumeysaNur34 bende o sayfada yaptırmayı düşünüyorum ama sizce bebek onu 1 aylık olana kadar giyebilirmi çok küçük değil digmi