Merhabalar kızlar 32+2 olduk isimli hastane çıkışi yaptırmak istiyorm ama uygun olsn istiyorum instagramda baya bi sayfa baktim pahali geldi isimli hastane çıkışi yaptiran varmi varsa öneride bulunabilir misiniz 🥰

kubrafstkci minikonsept sayfasından yaptırdım nakışlı hem uygundu hem kaliteli geldi memnun kaldım

kubrafstkci yani bende istiyorum her yerde 150-300 arası bana pahalı geliyor sadece hatıra olsun diye alıcam burda okumuştum. 5li şapka alt üstü eldiven ve mama önlüğü 69 liraydı çiçek sepetinde ben ordan yaotırıcam maksat hatırası kalsın

Sofianın tasarımları diye bir sayfa var orda yaptrdım tam set 190TL idi çokta güzel yapmış bugün elime geçti bayıldım 👌🏻

kubrafstkci instagramda gülfemtasarim sayfasi var ben ordan yaptiriyorum 2 sene oncede hastne cikisi mevlut seti kizimin elbisesini duvak ortusunu o sayfadan yaptirdim memnuniyet olarak cok iyi bir sayfa hastane cikisi tum set 210 lira

kubrafstkci evet cok pahalilar arastirdim bende epeyi en uygun fiyati instagramda mesababyde buldum. Nornalde tulum eldiven sapka 110 civari ben 60a yaptirdim. Nakislilar kumaslari cok guzel ve yastigida 55 tl ydi

Astralbaybtr den bakıyorum henüz karar veremedim ama sade sevimli baskı kumaşları organik pamuklu set 11 Li yastık dahil 250

Nureylaa yaa çoğu sayfada havale ile ödeme var bende onun nasıl yapıldığını bilmiyorum o yuzden de daha sipars veremedm

kubrafstkci istersen kapıda ödeme seçeneği de var ama kargo ücreti sana ait oluyor işte