kubrafstkci instagramda gülfemtasarim sayfasi var ben ordan yaptiriyorum 2 sene oncede hastne cikisi mevlut seti kizimin elbisesini duvak ortusunu o sayfadan yaptirdim memnuniyet olarak cok iyi bir sayfa hastane cikisi tum set 210 lira

kubrafstkci evet cok pahalilar arastirdim bende epeyi en uygun fiyati instagramda mesababyde buldum. Nornalde tulum eldiven sapka 110 civari ben 60a yaptirdim. Nakislilar kumaslari cok guzel ve yastigida 55 tl ydi

Astralbaybtr den bakıyorum henüz karar veremedim ama sade sevimli baskı kumaşları organik pamuklu set 11 Li yastık dahil 250

Nureylaa yaa çoğu sayfada havale ile ödeme var bende onun nasıl yapıldığını bilmiyorum o yuzden de daha sipars veremedm

kubrafstkci istersen kapıda ödeme seçeneği de var ama kargo ücreti sana ait oluyor işte

kubrafstkci ben de çok baktım bir iki defa giyeceği şeye o kadar para vermek istemedim. Tulum bere eldiven içi dolu yastık 100 TL kargo ücretsiz ve 7/9 iş günü içerisinde eline ulaşıyormuş. Diğer sayfalar bir ay zaman biçti. Butik bebecik sayfası ama nakış değil baskılı. Sipariş verdim daha gelmedi

Çiçek sepeti üzerinden pia baby sayfasında indirim varken yaptırım battaniye yastık tulum eldiven şapka tüm set isimli kese baskısı hediyeli 109 liraya geldi indirim kuponu da kullandım İnstagram sayfaları da var ürünler yumuşacık kaliteli baskısı şimdi de Çiçek sepetinde 169 liraya gördüm kampanyalı fiyatı tavsiye ederim sıkıntı yaşamazsınız

@“kubrafstkci”#p18150317ben insgramda serminin_nakisdunyasii sayfasında yaptırdım 3 lu 90 TL

Bebeqondan yaptırdım ben arkadaşlar 200 tlye yastık battaniyesi herşeyi vardı içinde internet sitesinden sipariş verdim instgram hesaplarıda var bi sorun yaşamadım 🥰 resim yüklemeyi bilmiyorum göstermek isterdim😊

Kubra2721 bu kadar uygun hangi modeli yaptırdınız yaa ben çok araştırdım 80 den aşşağı yastık yok 🤷🏻‍♀️

kubrafstkci ben 180 tlye yaptırmıştım canim kargoyla birlikte 200 tl yapıyor istersen ismini verebilirim

kubrafstkci hepsi çok pahalı canım. Ben hobidik diye bi sayfaya yaptırdım. İsimli tulum, şapka eldiven patik set 200 lira. Bugün geldi hatta çokta paraya değecek bi kalitede değil. Keşke hiç isimliye özenmeseydim dedim yani

Prens8prenses ya ben de yeni sipariş verdim de kaç gün içinde elinize ulaştı. Gerçekten dedikleri gibi 7/9 iş gün mü ?