AdenEva ben şuan 35. Haftadayım trendyoldan hamile piercingi aldım şeffaf çok memnunum.

guncehedi peki yumuşacık mı. Benim gördüğüm bütün hamile piercingleri orta yumuşaklıktaydı tamamen yumuş yumuş değildi 😂

Ben en başında çıkardım canım kapanırsada çok basit bi iğneyle açılıyormuş görüşüp sordum çok sakıncalıymış düşüğe bile sebebiyet veriyormuş bu arada 6 aylığım benimki hala kapanmadı ama yıllardır var bende çok fazla oldu yeri yaptıysa kapanmayadabilir

guncehedi ay o zaman iyiymiş benim baktıklarım da hafif bükülüyordu ama zorlayarak. Yani silikondan çok plastik gibiydi

AdenEva bioplast olarak diye belirtin sipariş verirken ona özel gönderiyorlar sanırım Bylin takı satıcısından aldım ben

AdenEva size Allah bebek nasip etmiş dua edeceğinize küpe derdine düşmüşsünüz buradaki tonlarca insan çocuk sahibi olamıyor bence siz saçma post açarken iyi düşünün

Serap_kartal5 yahu burda saçımı kestirsem birşey olur mu diye de post açılıyor o zaman onlara da allah bebek nasip etmiş saç derdine düşmüşler. Onu yesem bunu yesem bişey olur mu diye de post açıyorlar o zaman onlara da allah bebek vermiş ama yemek derdine düşmüşler. Sizin psikolojiniz çok iyi değil bence

AdenEva allah allah doktorum hiç yırtılmadan bahsetmemişti ama demekki olabiliyor çünkü göbek büyüdükçe baya geriliyor ben şuan 33+2 deyim takılabiliyor piercing ama rahat edemem. Sanırım doktorunla beraber karar alsan çok daha iyi olur senin için.

Yagmurryy aynen öyle burada yazan önerileri deneyerek doktora da danışarak ilerleyeceğim 🙏🏻 Çok teşekkürler