Ben de doğumdan sonra yaptırmak istiyorum çok acıyor mu ?

benimde vardi 5. ayimda cikarttim. su an delikler gozukuyor ama icerden kapanmis midir bilemiyorum dogurunca bi deniycem inşallah kapanmamistir cok seviyorum piercingimi cunku🤩🤩

AdenEva

AdenEva o zaman oraya ip takın metal rahatsız ederse 😅 küçükken öyle yaparlardı kulak deliklerine

Bademcim ben kendim yaptığım için çok fazla dayanılmaz bir acısı olmadı ama acı da kişiden kişiye değişiyor sonuçta 🤷🏻‍♀️ Yani bi ağda acısı gibi diyim nasıl çekince bi anlık bi acısı oluyosa 😂

asilto bende bir çözüm bulamazsam bu ay sonuna doğru çıkarıcam mecbur ama inşallah bir çare bulurum

AdenEva kalın beyaz ipler oluyor. Yorgan ipi gibi onlardan tak iki günde bir kremleyecek çevir kapanmaz.

AdenEva
              Benimde var ve ben su sekilde cozum buldum her ⅔ gunde bir takip cikariyorum delik kapanmasina engel oluyor o yuzden ⅔ gun veya haftada 2 kez felan tak cikar canim 26 haftadayim henuz kapanmadi sanirim kapanmazda☺️

AdenEva hamile piercingleri var ben kullanmadim ama bi deneyin olmadi.😊

Boesie aynısını düşündüm ama ben çatlak yağı sürmeye bile üşenen bi insanım onu takıp çıkarmayı unuturum ya da üşenirim kesin 😂

AdenEva ben şuan 35. Haftadayım trendyoldan hamile piercingi aldım şeffaf çok memnunum.