AdenEva Bademcim ben kendim yaptığım için çok fazla dayanılmaz bir acısı olmadı ama acı da kişiden kişiye değişiyor sonuçta 🤷🏻♀️ Yani bi ağda acısı gibi diyim nasıl çekince bi anlık bi acısı oluyosa 😂
asilto benimde vardi 5. ayimda cikarttim. su an delikler gozukuyor ama icerden kapanmis midir bilemiyorum dogurunca bi deniycem inşallah kapanmamistir cok seviyorum piercingimi cunku🤩🤩
AdenEva asilto bende bir çözüm bulamazsam bu ay sonuna doğru çıkarıcam mecbur ama inşallah bir çare bulurum
Basakaya AdenEva AdenEva o zaman oraya ip takın metal rahatsız ederse 😅 küçükken öyle yaparlardı kulak deliklerine
AdenEva Serap_kartal5 siz tercih etmiyorsanız beğenmiyorsanız gidip başka postlara yorum yapabilirsiniz. Daha size hitap eden postlar da var bu forumda
Serap_kartal5 AdenEva size Allah bebek nasip etmiş dua edeceğinize küpe derdine düşmüşsünüz buradaki tonlarca insan çocuk sahibi olamıyor bence siz saçma post açarken iyi düşünün
Laleozkan_09 AdenEva kalın beyaz ipler oluyor. Yorgan ipi gibi onlardan tak iki günde bir kremleyecek çevir kapanmaz.
Boesie AdenEva Benimde var ve ben su sekilde cozum buldum her ⅔ gunde bir takip cikariyorum delik kapanmasina engel oluyor o yuzden ⅔ gun veya haftada 2 kez felan tak cikar canim 26 haftadayim henuz kapanmadi sanirim kapanmazda☺️
AdenEva Boesie aynısını düşündüm ama ben çatlak yağı sürmeye bile üşenen bi insanım onu takıp çıkarmayı unuturum ya da üşenirim kesin 😂
AdenEva guncehedi peki yumuşacık mı. Benim gördüğüm bütün hamile piercingleri orta yumuşaklıktaydı tamamen yumuş yumuş değildi 😂