AdenEva kalın beyaz ipler oluyor. Yorgan ipi gibi onlardan tak iki günde bir kremleyecek çevir kapanmaz.

AdenEva
    Benimde var ve ben su sekilde cozum buldum her ⅔ gunde bir takip cikariyorum delik kapanmasina engel oluyor o yuzden ⅔ gun veya haftada 2 kez felan tak cikar canim 26 haftadayim henuz kapanmadi sanirim kapanmazda☺️

AdenEva hamile piercingleri var ben kullanmadim ama bi deneyin olmadi.😊

Boesie aynısını düşündüm ama ben çatlak yağı sürmeye bile üşenen bi insanım onu takıp çıkarmayı unuturum ya da üşenirim kesin 😂

AdenEva ben şuan 35. Haftadayım trendyoldan hamile piercingi aldım şeffaf çok memnunum.

guncehedi peki yumuşacık mı. Benim gördüğüm bütün hamile piercingleri orta yumuşaklıktaydı tamamen yumuş yumuş değildi 😂

Ben en başında çıkardım canım kapanırsada çok basit bi iğneyle açılıyormuş görüşüp sordum çok sakıncalıymış düşüğe bile sebebiyet veriyormuş bu arada 6 aylığım benimki hala kapanmadı ama yıllardır var bende çok fazla oldu yeri yaptıysa kapanmayadabilir

guncehedi ay o zaman iyiymiş benim baktıklarım da hafif bükülüyordu ama zorlayarak. Yani silikondan çok plastik gibiydi

AdenEva bioplast olarak diye belirtin sipariş verirken ona özel gönderiyorlar sanırım Bylin takı satıcısından aldım ben