cankusumyavrum 12eylul merhaba benimde 4+4 beraber gidiyoruz 😊 iki gün önce yatırdığımda 277 çıkmıştı bugün bir daha yaptırıp yarın doktora gidicem inşallah
Kubosch Didem26 benimde en son tarihim 2 eylul. Doktorum hesaplardan bu tarihten itibaren hesapladi ve 5 haftalik oldugunu soyledi. Vajinadan ultrason ile bakti ve keseyi gordu. Bence baska bi doktora gitseniz fayda var…
Babydream Gamze_35_01 valla kuzum son adet tarihime göre o hafta gözüküyor. Yarın adet olmam gerekiyor bugün içimden test yapmak geldi ve çok silik çıktı doktoruma attım hemen gebelik var gözüküyor dedi yarın gidio kan vericem değerlerim nasıl bakıcaz
Neslihan_12 Bugün 6 hafta oldum ama daha doktora gitmedim kimler benimle aynı en son adet tarihim 2 eylül
Acemianne9 Neslihan_12 Benimde 4 Eylül iki kez gittim doktora ilkinde keseyi ikincisinde bebeği gördük çok şükür şuan 5+6 :)
Hazaldmr 9+4 oldum benimde sabahları cok bulantim oluyor zor kahvalti yapıyorum bebeğimin gelişimi için kendimi zorluyorum diğer ugunlerde de midem bulaniyor ama istifra etmiyorum az az sık sık yemeğe özen gosteriyorum.
11busra11 Arasinkardesioluyor Bende bugün 5+5 oldum 3 gün önce keseyi gördü doktor haftaya yine gidecem kalp atışı duyulabilir ddi
Acemianne9 11busra11 Pazartesi günü gördüm canım doktor 1 2 gün önce oluşmuş dedi çok küçükte olsa gördük çok şükür
Emine003 Liiiiii aaaa ilk defa duydum 😳neden ki ne gibi bir riski var ki haftaniz baya ilerlemiş canım
Habibe5500 Tazeanne0134 ben 20 haftalık oldum bende hiç yaşamadım sağlık durumu da gayet iyi bebeğimin çok şükr korkmana gerek yok her gebelik bir olmuyor
Tazeanne0134 Habibe5500 çok şükür canım zaten herkes yaşayacak diye bişe yok allahtan eşim işten gelince ilgileniyor