[silindi]
duyguuudmr ben de 4+3
duyguuudmr ben de 4+3
Papatyayt benim ikinci ilk bebegim 12 haftalikken suyu geldi ve almak zorunda kaldılar geçen sene düşük yaptimm bu seferde adetim 8 gündür gecikiyor ve değerler böyle gec dollenmede bu değerler biraz yavaş yükseliyor dedj doktor eğer kimyasal olsaydı değerinde iki katı artis gözlemlendi büyük ihtimalle ayrı yerlerde verdiğin için böyle cikti kan sonucun dedi doktor yarin gidicem saat 10 30 da randevum var bakalim sonuç kac cikicak rahim kalinlasmazmis kimyasal gebelikte sadece değer yükselir ve düşermiş bukdr
Bizde tam 6 olduk bugun an itibariyle… ♥️
Arasinkardesioluyor 6+4 daha hiç doktora gitmedim hafif bel ağrılı geçiyor
tugce_avci68 evet hemşireyim
7haftadayiz💕🙏🏻
Gamze_35_01 valla kuzum son adet tarihime göre o hafta gözüküyor. Yarın adet olmam gerekiyor bugün içimden test yapmak geldi ve çok silik çıktı doktoruma attım hemen gebelik var gözüküyor dedi yarın gidio kan vericem değerlerim nasıl bakıcaz
Bugün 6 hafta oldum ama daha doktora gitmedim kimler benimle aynı en son adet tarihim 2 eylül
Kubosch ayniyiz sizinle 2 eylül daha doktora gitmedim
Arasinkardesioluyor bende 10+5 haftalık oldum çok yorgun ve uykusuz hissediyorum 😴
9+4 oldum benimde sabahları cok bulantim oluyor zor kahvalti yapıyorum bebeğimin gelişimi için kendimi zorluyorum diğer ugunlerde de midem bulaniyor ama istifra etmiyorum az az sık sık yemeğe özen gosteriyorum.
Neslihan_12 son adet tarihim 17 eylül benimde ☺️
Neslihan_12 Benimde 4 Eylül iki kez gittim doktora ilkinde keseyi ikincisinde bebeği gördük çok şükür şuan 5+6 :)
Arasinkardesioluyor
Bende bugün 5+5 oldum 3 gün önce keseyi gördü doktor haftaya yine gidecem kalp atışı duyulabilir ddi
Bande 5+4 üncü haftamdayım 🤗🤗
Acemianne9 bugün mu gördünüz bebeği. Tarihimiz aynı çünkü de o yüzden sordum canım
Neslihan_12 benim de aynı 2 Eylül yarın doktora gideceğiz insallah