• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Didem26 benimde en son tarihim 2 eylul. Doktorum hesaplardan bu tarihten itibaren hesapladi ve 5 haftalik oldugunu soyledi. Vajinadan ultrason ile bakti ve keseyi gordu.
Bence baska bi doktora gitseniz fayda var…

Gamze_35_01 valla kuzum son adet tarihime göre o hafta gözüküyor. Yarın adet olmam gerekiyor bugün içimden test yapmak geldi ve çok silik çıktı doktoruma attım hemen gebelik var gözüküyor dedi yarın gidio kan vericem değerlerim nasıl bakıcaz

9+4 oldum benimde sabahları cok bulantim oluyor zor kahvalti yapıyorum bebeğimin gelişimi için kendimi zorluyorum diğer ugunlerde de midem bulaniyor ama istifra etmiyorum az az sık sık yemeğe özen gosteriyorum.

Neslihan_12 Benimde 4 Eylül iki kez gittim doktora ilkinde keseyi ikincisinde bebeği gördük çok şükür şuan 5+6 :)

Arasinkardesioluyor
      Bende bugün 5+5 oldum 3 gün önce keseyi gördü doktor haftaya yine gidecem kalp atışı duyulabilir ddi

Bande 5+4 üncü haftamdayım 🤗🤗

6+3 günlük olduk biz de ıns kalp atışını da duyariz

Ben 16 ya girdim daha kalp atışını duymadım doktor riske atmamak için duyurmuyoruz dedi

11busra11 Pazartesi günü gördüm canım doktor 1 2 gün önce oluşmuş dedi çok küçükte olsa gördük çok şükür

Liiiiii aaaa ilk defa duydum 😳neden ki ne gibi bir riski var ki haftaniz baya ilerlemiş canım

Acemianne9 mantıklı hiç bir acıklamaları yok ne bir fotoğrafını ne de sesini duyabildim ilk bi düşüğüm olduğu için hep korkuyorum acaba acaba diyegeciyor. Ankara Şehit Hastanesi’nde kontrol oluyorum iki hafta da bi tahlile gel sürekli ultrason a sokamayız diyorlar.

Liiiiii İlk defa böyle bir şey duydum peki ultrasondan gösterdiler mi bebeği size şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. Umarım her şey yolunda gider ve sağsağlim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏

Liiiiii canım bence sen çok acilen doktorunu değiştir bu benim ikinci gebeliğim ben hiç böyle bişey görmedim duymadım garip 🤷

Acemianne9 ay inşallah doktorlar her hafta değişiyor annemde orda gebede olan gebe de kalmıyor o yüzden her seferinde farklı doktora gidiyorum sistemden takip ediyorlar zaten

Ultrason da gösterdi ama ilk haftada bak bu kalbi diye yattığın yerden anlamıyorsun ki . Geçen hafta ikili tarama sonucunu gösterirken dedimki hani bi baksak sesini duysam içim rahat etse yok bir sen yoksun diyor böyle. Saçmalık var mı maddi acıdan özele de gitmek istemedim inşallah yarın sabah bakacaklar

Acemianne9
                Yaa ne güzel çok sevindim canım 🥰 bnd salı günü tekrar gidecem inşallah bend görürüm ya da kapl atışını duyarım ☺️

Arasinkardesioluyor 8 haftalık olduk, koku hassasiyetim, mide bulantım ve sürekli uykum var. Şükür ki kanama lekeleme vb bi şey yaşamadım. İlk gebeliğim 6+4 te kalp atışlarını duyduk. Göğüslerim fazlasıyla acıyor, buna bir çare yok mu? 😊

Liiiiii çok sinirlendim bunları yaşamış olmana bi sen yoksun ne demek her annenin hakkı görmek duymak bence sende tavrını koy. İnşallah işini layıkıyla yapan doktorlarla kesişir yolunuz 🙏

Papatyamm123

Papatyamm123 dedim ya doktor problem yok dediyse yoktur ben basimdan gecen olayi soyledim illaki herkez ayni seyleri yasiyacak diyede bisi yok senin adina da cok sevindim doktor normal diyor gecmiste yasadigin dusuk icinde cok gecmis olsun o duyguyu bildigim icin acini hissedebiliyorum rabbim kimseye yasatmasin hep iyi haberler almayi nasip etsin ins💓🤲

eddaaaa ben 31 haftalık hamileyim şimdiye kadar mide bulantım hiç olmadı bakma etrafa stres yapma sen sağlıcakla al kucağına inşallah

eddaaaa hiç mide bulantısı olmadı bende bügün 12. Haftaya girdik oluyor bazen kişiye göre degişiklik olabiliyor sıkıntı yok