• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

9+4 oldum benimde sabahları cok bulantim oluyor zor kahvalti yapıyorum bebeğimin gelişimi için kendimi zorluyorum diğer ugunlerde de midem bulaniyor ama istifra etmiyorum az az sık sık yemeğe özen gosteriyorum.

Neslihan_12 Benimde 4 Eylül iki kez gittim doktora ilkinde keseyi ikincisinde bebeği gördük çok şükür şuan 5+6 :)

Arasinkardesioluyor
    Bende bugün 5+5 oldum 3 gün önce keseyi gördü doktor haftaya yine gidecem kalp atışı duyulabilir ddi

Bande 5+4 üncü haftamdayım 🤗🤗

6+3 günlük olduk biz de ıns kalp atışını da duyariz

Ben 16 ya girdim daha kalp atışını duymadım doktor riske atmamak için duyurmuyoruz dedi

11busra11 Pazartesi günü gördüm canım doktor 1 2 gün önce oluşmuş dedi çok küçükte olsa gördük çok şükür

Liiiiii aaaa ilk defa duydum 😳neden ki ne gibi bir riski var ki haftaniz baya ilerlemiş canım

Acemianne9 mantıklı hiç bir acıklamaları yok ne bir fotoğrafını ne de sesini duyabildim ilk bi düşüğüm olduğu için hep korkuyorum acaba acaba diyegeciyor. Ankara Şehit Hastanesi’nde kontrol oluyorum iki hafta da bi tahlile gel sürekli ultrason a sokamayız diyorlar.

Liiiiii İlk defa böyle bir şey duydum peki ultrasondan gösterdiler mi bebeği size şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. Umarım her şey yolunda gider ve sağsağlim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏

Liiiiii canım bence sen çok acilen doktorunu değiştir bu benim ikinci gebeliğim ben hiç böyle bişey görmedim duymadım garip 🤷

Acemianne9 ay inşallah doktorlar her hafta değişiyor annemde orda gebede olan gebe de kalmıyor o yüzden her seferinde farklı doktora gidiyorum sistemden takip ediyorlar zaten