Banukntrc Aranızda astımı olan ve ventolin kullanan varmı arkadaşlar doktorunuz bununla ilgili her hangi bişey dedimi yardımcı olursanız sevinirim 🙏
eddaaaa Banukntrc ben alerjik astım hastasıyım kuzum , doktorum sıkışıcağını düşündüğünde ventolin sıkabilirsin dedi , alerjim tuttuğundada allerset alıyorum mecbur kendi ilacımı kullanamıyorum şuan
hygc3 bugün tam 6 haftalık olduk ve az önce az da olsa kalp atışını duyduk hala inanamıyorum mucize gibi 🥺 10 gündür lekelenmem var doktor progestan yazdı inşallah sorun olmaz. hep uykum ve tuvaletim var başımı kaldıramıyorum 🙈
Naazli hygc3 ayy maşallah ya. Darısı başımıza inşallahhh 🙏🏻🙏🏻 Dikkat et canım kendine. Uyku hali bende de var. Bıraksalar günlerce uyuyabilirim 🥰
tarhannrabia hygc3 bende 6+4 deyim kahverengi lekelenmem var doktor progestan yazdı başka bişey vermedi normal kese dedi çok korkuyorum
Naazli Ysmngny bu kan değerine göre ancak 2 3 haftalık olur bence canım. 4 haftada betanın daha yüksek olması lazım. Geç döllenme olmuş olabilir. 2 günde bir kan ver beta değerin yükseliyor mu kontrol et
Ysmngny Naazli Gidicem bugün tekrar kan vermeye umarım yükselmiştir önceki düşük olmuştu biraz korkuyorum 😔
BCalik Naazli adet gecikmesinin 3. Gununde beta 241di 2 gun sonrasi 767 cikti. 4 haftalik dendi son adete gore. Benimki yuksek mi acaba cok normal mi ilerliyor bilemedim. Digerlerinin hep 25 37 falan. Doktor iyi bi deger 3 gun gecikmeye gore dedi ama..
Naazli Ysmngny seni çok iyi anlıyorum canım. İçini ferah tut bol bol dua et. Güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🧡
Turk_01 Bende bugün 11 haftama girdim çok nadir bulantılarım oldu çok şükür sadece benim başından bu yana ağzımda acımsı ekşimsi tat oluyor onun dışında çok bir şikayetim yok :)))
ipekkizim2601 eddaaaa herkesin hamileligi farkli canım. Üzülme bende ilk üç ay çok rahattım sadece göğüs sizlamasi vardı benimde üç aydan sonra başladı bulantım
bircanozyn Ysmemr yaa baya erken duymuşsunuz galiba tam bilmiyorum geçen hafta gittim 5 haftadan üstünde değil dedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 🥰
Bebek-C Bugün tam 7 hafta oldu uygulamaya göre. Henüz doktora görünmedim hiç, birazdan gideceğiz bakalım ne diyecek :)