HulyaSerkanZeynep Arasinkardesioluyor 9+3 olduk kese içinde ve dışında kanama varmış düşük riski var Allah yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin
duyguuudmr [silindi] Geçen hafta perşembe 158.6 cumartesi 493.9 cıktı. Doktor daha test yaptırmaya gerek yok dedi pazartesi keseyi görelim dedi bekliyorum 🙂
Papatta Almigok Yaklaşık 2 hafta sonra mide bulantılarıyla ben burdayım anne diyecek kızlar 🤢🤢🤢 İnşaallah sizlerde olmaz bulantı ama bende o zamanlarda sadece yiyordum 🤦🏻♀️
Almigok Papatta yok yok kendi kendime nazar değdirdim o cümleyi yazdıktan sonra koku hassasiyetim bulantılarim başladı
Gamzenlll 6+2 yim bende 5. Haftanın sonları bulantılarım vs çok oluyodu belirtilerim biraz geçti gibi sizin bulantılarınız kusmalarınız varmı
Yasmnnn Gamzenlll ilk gebeliğimde birkere bile olmadı ama bu gebeliğimde kusma değil de çok bulantım oluyor malesef. Her gebelik aynı olmuyormuş
Edoliii Ersibneh bri erkek digeri 3 aylik dustu ama ogrenemedm cinsiyetini bnuda nasipte warsa gorcez bakalim
Srn_39 Belirlenmedi 2 Eylüldü beta 312 çıkmıştı ilk ☺️Kese bile yoktu 1hafta sonra çağırdı kese göründü 😇
Belirlenmedi Minelbebek maşallah cnm benim de son reglim 9 eylül bitiş 14 eylül 7 ekimde beta 39.1 çıktı 11 ekimde ise 236.3 beta değerim çıktı doktor düşük buldu bakalım inşallah yükselir
Svvl_enes19 eddaaaa Benim üç aya kadar hiç olmadı ve iştahım açıldı hiç bir şeyden tiksinmedim ama 3 buçuk ayda başladı inşallah uzun sürmez çünkü gerçekten çok kötü