• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa 8+2 olduk ama bende de ne bi bulanti ne bi kusma, tiksinme, aserme hic bisiy yok😅 var bøyle bizim gibi olanlar. MashaAllah diyelim kendimize☺️ inshaAllah bir sorun yoktur🤲🏻

H-Bade
Bende 10+5 benimde düşük riskim var 8. Haftamda kanama geçirdim sonra progestana başladım 2 haftadır bişey yoktu herşey yolundaydı ama dün akşam kahverengi lekelenmem oldu Senin bu haftanda hiç kahverengi akıntın oldu mu ?

eddaaaa merhaba bizde 7+2 olduk bugün. Bulantı ve kusma bende de yok yalnız değilsiniz :)

8+6 olduk bizde benimde çok nadir hafif sabah bulantım oluyor hemen bisyler yiyince geçiyor 😊

2 gün ünce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmış 😍 yarın ilk doktor ziyaretimiz başlıyor ❤️ Umarım kalp atışlarını da duyarız

Zrnyrnakyd evet bende de 9. Haftada oldu akşam pembe ertesi sabah kahverengi oldu doktoruma gittim kesenin etrafında biraz kanama var dedi progestanı 2 tane iç dedi bu cuma kontrole gidicem bence sende doktoruna görün derim hem icin rahatlar psikolojik olarak bisey mi oldu diye düşünüp uzulmezsin bende öyle oldu sonra rahatladim

eddaaaa bende henüz doktora gitmedim sadece dün kan testi yaptırdım beta hcg değerlerime göre 6 haftalık hamileyim ve asla bulantım kusmam bişeylerden tiksinmem olmadı gayet doğal bence ☺️