• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Bugün tam 7 hafta oldu uygulamaya göre. Henüz doktora görünmedim hiç, birazdan gideceğiz bakalım ne diyecek :)

Arasinkardesioluyor 7+1 deyim bende pazartesi günü kalp atışını duydum 3 yaşında kızım var ikinci hamileliğim. Kızımda ne baş dönmesi ne bulantı yaşamamıştım bunda ikisi de çok fazla bu kez hasta gibi geçiyor hamileliğim

H-Bade bende tam 10. Yarın kontrolüm var. Bende de belirti yok elhamdülillah hep yatıyorum bende.

Ysmngny seni çok iyi anlıyorum canım. İçini ferah tut bol bol dua et. Güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🧡

eddaaaa bende 12. Haftadayım bende yaşamadım o süreçde beni de çok korkuttular hamile belirtisi nasıl olmaz diye kulak asma herkesin bünyesi farklı 🥰

eddaaaa boş yere kendinizi asla üzmeyin çünkü ben de kusma baş dönmesi vs olmadı annenize bağlı bir durum anneniz nasıl hamilik geçirdiyse sizde aynısını geçiriyorsunuz ben 23+4 hamileyim hiç kusma baş dönmesi asla olmadı kulağınızı tıkayın umursamayın etrafı

eddaaaa nasıl başladıysa öyle gidiyor canım kızımdada hiç hamile gibi değildim sadece karnım şişti🤪 şimdi 12 haftalığım yine hiç bişey yok inşallahda olmaz 🤲

Benim de ilk hamileliğim ve adetim gecikmese hamile olduğumu anlamazdım herhalde. Bulantı vs hiçbir şey yok. Annem bana hamileyken ilk 3 ay sabah aç karnına kusmaları olmuş sonra bir şeyi kalmamış, kardeşime hamileyken ise hiçbir şey olmamış. Her bünye kendine has kimseyi kimseyle kıyaslamak doğru olmaz.

5+1 haftalığız bizde 🥰🤰🏼 Rabbim hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🏻

Bebek-C benimde ilk hamileligim, bulanti, tiksinme, aserme hic bisiy yok ya😅 var bøyle bizim gibiler. MashaAllah diyelim kendimize☺️