4+1 daha çok yeniyiz 😍❤️🤗🧿
Yeni gebeler toplanalım🤰
Essimsii06 bendeee öyle oluyorumm 🥺
8+6 olduk bizde benimde çok nadir hafif sabah bulantım oluyor hemen bisyler yiyince geçiyor 😊
2 gün ünce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmış 😍 yarın ilk doktor ziyaretimiz başlıyor ❤️ Umarım kalp atışlarını da duyarız
Ayaz_Kuzum aynen aynen 😀
Arasinkardesioluyor bizdee 6+6 oldukk 🥰
Sevgi02020 benmde 9+1aynıymışız
- Düzenlendi
Zrnyrnakyd evet bende de 9. Haftada oldu akşam pembe ertesi sabah kahverengi oldu doktoruma gittim kesenin etrafında biraz kanama var dedi progestanı 2 tane iç dedi bu cuma kontrole gidicem bence sende doktoruna görün derim hem icin rahatlar psikolojik olarak bisey mi oldu diye düşünüp uzulmezsin bende öyle oldu sonra rahatladim
eddaaaa bende henüz doktora gitmedim sadece dün kan testi yaptırdım beta hcg değerlerime göre 6 haftalık hamileyim ve asla bulantım kusmam bişeylerden tiksinmem olmadı gayet doğal bence ☺️
bukusum aynıyız ama ben hala hiç bişey hissetmiyorum haftaya gel ultrasonla bakalım dedi doktor
eddaaaa bende hiç yaşamadım 17. Haftamdayim sadece koku hassasiyeti ve tiksinme yaşıyorum merak etme herkesin aynı olmuyor 😊
Arasinkardesioluyor 3aylık olduk biz😇
Arasinkardesioluyor merhaba canm bn kaç haftalık oldm bilmiyorum en son betam pazar günü 1304 dü yarın gidecem hastaneye 😁 17 Ağustos da adet oldm en son ama asılama yapılacak dlye 26 Ağustos da rahim filmi çekildim tabi bu süre içinde ve rahim filminden sorna da 4 gün yüne birliktelik olmadı 8 ekimde ögrendm hamile olduğumu sağlık ocağından dönüşte bir adet test aldm eve Geldım yaptm pozitif zaten kan da vermıstm ertesı gün sonuç çıktı 404 çıktı😁 suan ben kaç haftalık oluyorum eylülden baz alırsak beş haftalık oluyor galıba
Arasinkardesioluyor 14+0 olduk bugün
Arasinkardesioluyor 8 haftalık olduk fazla iyi gitmiyo 😊
Papatyamm123 canm degerlerin iki gunde bir verdigin kan degerleri ise neden iki kati yukselmemeis doktorun bisi soyledimi normalmiymis bende 6. Haftalarda en az binlerde olmadi gerekiyor seninki gec döllenmede olabilir ama takipte kal canm malesef her beta hcg degeri hamileleik gostersede her hamilrlrik normal olamaya biliyot yasayan birisi olarak diyorum aynisini bende yasadim bilmiyordum